Bu Sözler Fenerbahçe’yi Fena Karıştıracak!

Bu Sözler Fenerbahçe'yi Fena Karıştıracak!

Bu Sözler Fenerbahçe'yi Fena Karıştıracak!

23 Şubat 2017 - 17:33

UEFA Avrupa Ligi'ne Krasnodar'a elenerek veda eden Fenerbahçe'de maç sonrası teknik direktör Dick Advocaat kelimenin tam anlamıyla çıldırdı.
Hollandalı hoca başta oyuncuları olmak üzere çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
İşte Advocaat'ın sözleri...
"Maça çok iyi başladık ama öyle oynarken biraz da şans lazım o golü atabilmeniz için. Hakem bir de penaltımızı vermedi; verseydi, bambaşka bir maç olurdu. Devre arasına kadar ancak skoru 1-1'e getirdik. O dakikadan sonra tüm riskleri alamazdık çünkü 2. golü yersek tur tamamen giderdi. 25 dakika kala riskleri aldık ama işimiz zordu. Bu akşamla ilgili gerçekçi olmalıyız. Bazı oyuncularımız vermeleri gereken katkıyı bu gece veremedi. Moussa Sow çok net 2 pozisyon kaçırdı. Bu maçlarda böyle pozisyonlar kolay bulunmaz.  
Moussa Sow çok net 2 pozisyon kaçırdı. Bu maçlarda böyle pozisyonlar kolay bulunmaz. Gözlerinizi açın, ben açıyorum gözlerimi. Bu tarz şeyler olabiliyor, Barcelona da 4-0 yenilebiliyor. Fenerbahçe de mağlup olabilir. Fenerbahçe'den de iyi takımlar vardır. Bu seviyede oyuncularımızdan daha fazlasını istiyoruz ama ne yazık ki veremediler.
Tek yapmamız gereken mücadeleye devam etmek. Bizi Chelsea ile kıyaslayamazsınız. Oyuncuya ihtiyaçları varsa 45 milyona transfer yapıyorlar. İstedikleri oyunu oynayabilirler...  Chelsea sol beke 15 milyon veriyor. Eksiği varsa, 15 milyona transfer yapıyor, biz 5 milyona transfer yapamıyoruz, fark bu. Sezonu 2. bitirirsek ve kupayı alırsak, bu sezonu başarılı olarak nitelendirebiliriz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x