Azeri oyuncudan Şahan Gökbakar’a boks eldivenli çağrı

Azeri oyuncudan Şahan Gökbakar'a boks eldivenli çağrı

Azeri oyuncudan Şahan Gökbakar'a boks eldivenli çağrı

29 Mart 2017 - 22:10

Yanlış anlaşılmalar üzerine kurulu komik bir hikayeyi beyaz perdeye taşıyan 'Yanlış Anlama’ filminin basın toplantısı renkli görüntülere sahne oldu."Azerbaycan’nın Cem Yılmaz’ı olarak tanınan Ferda Amin, 'Yanlış Anlama’ filminin basın toplantısında boks eldivenlerini giyerek, Şahan Gökbakar’a seslendi.

'Recep İvedik 5' filminin fragmanının yayınlanmasının ardından Azerbaycanlı sporcu ile Türk sporcunun karşılaştığı sahneye Azerbaycan’dan tepkiler gelmişti. Bunun üzerine sahneyi filmden çıkaran Şahan Gökbakar’a, Ferda Amin esprili bir göndermede bulundu; Şahan kardeş bu iş cüsseye bakmaz, ekrandan olmaz gel de burda çarpışalım.

Sözlerinin espri olduğunu vurgulayan Ferda Amin, "Tabii ki şaka yapıyorum, Şahan abim bizim canımızdır bir espri yapmış biz onu her zaman severiz" dedi. 

Filmin başrol oyuncularından Hakan Bilgin ise "Şahan’nın bu şakayı tüm sevgi ve anlayışıyla karşılayacağını düşünüyorum. Şahan kimseyi üzmemek için o sahneyi çıkardı, umarım bizim filmimizi sever, bizimle Azerbaycan’a gelir" şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x