MHP GRUP BAŞKANVEKİLİ AKÇAY’DAN BOZKURT İŞARETİ AÇIKLAMASI

MHP GRUP BAŞKANVEKİLİ AKÇAY'DAN BOZKURT İŞARETİ AÇIKLAMASI

MHP GRUP BAŞKANVEKİLİ AKÇAY'DAN BOZKURT İŞARETİ AÇIKLAMASI

02 Eylül 2017 - 11:18

Meral Akşener ve Koray Aydın'ın kuracağı partiyle ilgili tartışmalara  değinen Akçay, henüz partinin kurulmadığını hatırlatarak, "İsim konusunda bile  anlaşamadılar. Kendileri isim konusunda anlaşamamışken ritüellerle, işaretlerle  anlaşamayacakları şimdiden bellidir. Bozkurt işaretinin de ülkücülere ve  Milliyetçi Hareket Partisine aittir" dedi.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, MHP Manisa İl Başkanlığınca düzenlenen programda partililerin  Kurban Bayramı'nı kutladı.  Akçay, MHP'den 549 kişinin istifa ettiğinin öne sürüldüğünü ancak  partisinin il başkanlığına bir dilekçe dahi gelmediğini söyledi.

 Meral Akşener ve Koray Aydın'ın kuracağı partiyle ilgili tartışmalara  değinen Akçay, henüz partinin kurulmadığını hatırlatarak, "İsim konusunda bile  anlaşamadılar. Kendileri isim konusunda anlaşamamışken ritüellerle, işaretlerle  anlaşamayacakları şimdiden bellidir." dedi.

  Bozkurt işaretinin de ülkücülere ve  Milliyetçi Hareket Partisine ait  olduğunu belirten Akçay, şöyle konuştu:  "Ülkücülük, Milliyetçi Hareket Partisinde yapılır. Zaten kendileri de  ne diyorlar, 'Biz merkez partisi olacağız'. Biz  Milliyetçi Hareket Partisiyiz.  Siz milliyetçi ve ülkücü olduğunuzu iddia ediyordunuz.  Milliyetçi Hareket  Partisi ile hukuki bağı kalmamışların bile aynı anda ülkücülüğü ve milliyetçiliği  nasıl terk ettiklerini çok ibretlik bir şekilde de görüyoruz. Fakat bu istifa  eden bazı şahsiyetlere baktığımızda bu kişilerin istifası partimiz bakımından da  oldukça hayırlı olmuştur kanaatindeyim."

 Akçay, MHP'den ayrılanların durumunun da ortada olduğunu belirterek,  "Aydınlık  Türkiye Partisi diye bir partinin olduğundan çoğu vatandaşımızın  haberi bile yok.  Büyük Birlik Partisinin durumunu hakeza biliyorsunuz. Bunların  durumu onlardan da beter." dedi. Akçay, ekim ayından sonra  Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılmasıyla  birlikte gündemin hareketleneceğini ifade etti.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x