İZMİR ÜLKÜ OCAKLARI’NIN BOŞ GÜNÜ YOK

İZMİR ÜLKÜ OCAKLARI'NIN BOŞ GÜNÜ YOK

03 Kasım 2016 - 14:47 - Güncelleme: 03 Kasım 2016 - 14:52

 

Haber: Halime Erdoğan

     İzmir Ülkü Ocakları faaliyetlerini ara vermeden sürdürüyor. İzmirli gençlerle her platformda buluşmayı amaçlayan programlar gerçekleştiren ülkü ocakları, geçtiğimiz haftayı yine çok yoğun geçirdi.

     Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un İzmir’i ziyareti ocaklı gençleri heyecanlandırırken, Karabağlar Ülkü Ocaklarının yeni hizmet binasının açılışı da İzmir’deki ülkücülerin buluşmasına sebep oldu.

Karşıyaka Cumhuriyet Yürüyüşü

     Karşıyaka Ülkü Ocakları tarafından gelenek haline getirilen Cumhuriyet Yürüyüşü ilçe halkı tarafından coşkuyla karşılanırken, esnaf ve Karşıyakalılar tarafından büyük destek gördü. Yürüyüş sonrasında katılımcılara hitap eden İzmir Ülkü Ocakları Başkanı Bilgehan Ağababa, “Biz ülkücüler, Atatürkçüyüz, Türk Milliyetçisiyiz ve cumhuriyetimizin bekçisiyiz. Milletimizi bir araya getiren tüm değerlerin savunucuları olarak inançlarımızdan bir adım bile geri atmadan yürüyoruz. Her zaman ve şartta da Türk Milletinin yanındayız” dedi.

Tire’de Muhteşem Şölen

     Tire Ülkü Ocaklarının tertip ettiği şölen ise çok yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un da katıldığı şölende şarkıcı Ahmet Şafak sahne aldı. Gecede Ülkücü şehitleri de anan İzmirli Ülkücüler çalışmalarının her alanda sürdüreceklerini dile getirdi. İzmir Ülkü Ocakları tarafından tertip edilen tüm organizasyonlara MHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı İzmir İl Yönetimi ve diğer ülkücü teşkilatlar da katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x