Ünlü sanatçı Malulen Emekli oldu işte maaşı...

Ünlü sanatçı Malulen Emekli oldu işte maaşı...

Ünlü sanatçı Malulen Emekli oldu işte maaşı...

17 Mart 2017 - 08:18

Önceki gün Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görüntülenen imparator lakaplı sanatçı İbrahim Tatlıses’in, “malulen emekli” olabilmek için heyet raporu almaya geldiği iddia edildi
TANSU EDİP GÖKBUDAK

"İmparator" lakaplı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, önceki gün İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeydi.
Tatlıses, kendisini tanıyan vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşınca işlemlerini yaptırmadan geri döndü. Tatlıses hastaneye neden geldiği açıklamazken, sanatçının yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle malulen emekliliğe hak kazanabilmek için heyet raporu almaya geldiği iddia edildi. Hastane bu söylentiyle çalkalanırken, hastane yetkilileri, Tatlıses'in basın ve 3. kişilere bilgi verilmemesi yönünde ricada bulunduğunu, bu nedenle herhangi bir açıklama yapamayacaklarını söyledi.
Yaşam öyküsü Şanlıurfa'da bir mağarada başlayan ve sonrasında gelen şöhretle "imparator" olarak anılmaya başlanan Tatlıses, 14 Mart 2011'de uğradığı silahlı saldırıda adeta ölümden dönmüş, uzun süre tedavi görmüştü.
Önceki gün öğle saatlerinde Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne acil servisten hastaneye giriş yapan Tatlıses, kendisini tanıyan vatandaşların ilgi odağı oldu. Fotoğrafını çekmek isteyenlere izin vermediği öğrenilen Tatlıses bir süre hastanede kaldıktan sonra ayrıldı. Çevresindekilere tarafından sağlık kontrolü için hastaneye başvurduğu söylenen Tatlıses'in, aslında malulen emeklilik işlemleri için heyet raporu almak üzere hastaneye geldiği iddiası ortaya atıldı.

Kurşunlarla değişen hayat

Tatlıses'in "imparatorluğa" kadar yükselen kariyeri 14 Mart 2011'de tamamen değişti. O gün TV'de yayınlanan İbo Show program çıkışında Maslak'ta uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu başından yaralanan Tatlıses, mutlak bir ölümden kılpayı kurtuldu. Aşırı kan kaybı ve başındaki ağır yara ile girdiği 6 saatlik zorlu bir ameliyatın ardından 2 hafta boyunca yoğun bakım ünitesine yaşam mücadelesi verdi. Tatlıses 6 Nisan 2011'de tedavisi için uçakla Almanya'ya götürüldü. O günden bu yana hiç albüm yapmayan ve sahneye çıkmayan Tatlıses'in malülen emeklilik için hastaneden rapor almak üzere başvuru yaptığı yönündeki iddialar sevenlerini üzdü.

Mağaradan zirveye

1952'de Urfa'da, kendi tabiriyle "mağarada" dünyaya gelen İbrahim Tatlıses, hiçbir zaman okula gidemedi.
Tatlıses ilk olarak "Kara Kız" ile "Beni Yakma Gel Sevdiğim" isimli şarkılarıyla müzik dünyasına girdi. Ancak esas patlamayı 1978 yılında seslendirdiği "Ayağında Kundura" türküsüyle yaptı.
Bu tarihten sonra müzik ve sinema dünyasında şöhret basamaklarını hızla tırmandı. Gerek sahnedeki başarısı gerekse iş dünyasındaki yatırımları nedeniyle her geçen gün güçlenen Tatlıses, sahnelerin "imparator"uydu.
Albüm, film, sahne çalışmaları, ticari atılımlar... Peş peşe geliyordu.

Olaylı aşklar

Tatlıses, şöhretin ve başarının zirvesinde olduğu yıllar boyunca özel hayatıyla da adından sıkça söz ettirdi. İlk evliliğini Adalet Durak ile yapan ve bu evlilikten 3 çocuk sahibi olan Tatlıses, daha sonra 1979'da "Kara Yazma" filminde tanıştığı Perihan Savaş ile sevgili oldu. Savaş'la evlenen Tatlıses'in bu evlilikten de Melek Zübeyde isimli kız çocuğu oldu. Daha sonra Savaş'la şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrılan Tatlıses, oğlu İdo'nun annesi Derya Tuna ile evlendi. Tatlıses ardından Derya Tuna ile de ayrılıp 27 Eylül 2011'de Ayşegül Yıldız ile evlendi.
Tatlıses bu evlilikten dünyaya gelen kızına Elif Ada ismini verdi. Bir süre sonra çift yollarını ayırma kararı aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x