FENERBAHÇE’NİN STADINA DOZER GİRDİ

FENERBAHÇE'NİN STADINA DOZER GİRDİ

Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nı Konyaspor'un kazanmasıyla birlikte ön eleme oynamak zorunda kaldı. Bununla birlikte stat, dozerin girmesiyle şu anda maç oynanamayacak hale geldi.

03 Haziran 2017 - 10:32

Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi gruplarına kaldı. F.Bahçe ön eleme oynamak zorunda. Stadında da bakım var. İşler arapsaçına döndü!
Penaltılarla Başakşehir'i 4-1 mğlup eden Konyaspor, Türkiye Kupası'nı kaldırmıştı. Yeşil Beyazlılar statü gereği UEFA Avrupa Ligi gruplarına direkt kaldı. Eğer Başakşehir kazansaydı şu anda lig üçüncüsü olan Fenerbahçe son haftada Galatasaray'a geçilmediği takdirde gruplarda yer alacaktı. Konya, iki ezeli rakibin planlarını alt üst etti. Özellikle Fenerbahçe açısından işler biraz daha karışık. Çünkü ligdeki son iç saha maçlarının ardından stadına dozerler girdi.

13 TEMMUZ'DA İLK MAÇA ÇIKILACAK
Ülker Stadı'nın zemini yeni sezon başlangıcına kadar hibrit çime çevrilecekti. Ligi 3. bitiren, Avrupa Ligi için 3. ön elemeden başlayıp gruplar için iki tür, ligi 4. bitirin de 2. ön elemeden başlayıp gruplar için üç tur geçmek zorunda. 2. ön elemenin ilk maçı 13 Temmuz'da! 3. ön eleme ise 27 Temmuz'da başlıyor. Play-off turundaki maçlar ise 17 ve 24 Ağustos tarihleri arasında oynanacak.

EN İYİ İHTİMALLE İKİ AY
Ligin son haftasında Fenerbahçe, Galatasaray'a geçilirse işler iyice karışabilir. Sarı-Lacivertliler zemindeki çalışmaları
temmuz ortasına kadar bitiremezse, UEFA Avrupa Ligi için Ülker Stadı yerine başka bir saha bakacak. Yönetim çalışmaları hızlandırma talimatı verdi.
Ülker Stadı'ndaki revizyonun bitmesinin normal koşullarda 2 ayı bulması bekleniyor. Bu durumda Kanarya'yı sıkıntılı günler bekliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x