BAYRAKLI ATA’SINI ANDI

BAYRAKLI ATA'SINI ANDI

10 Kasım 2016 - 15:13

Bayraklı Ata’sını andı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk aramızdan ayrılışının 78. yıl dönümünde Bayraklı’da düzenlenen törenle anıldı. Karabağ, belediye tarafından ilçenin farklı noktalarında Atatürk ve tüm şehitlerimiz için dökülen lokmaları vatandaşlara dağıttı.

Resmi tören Sevgi Yolu’ndaki Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı Kaymakamı Adem Arslan, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Karabağ, anıta çelenk sundu. Saatler 09.05’i gösterdiğinde saygı duruşunda bulunuldu, ardından hep bir ağızdan İstiklal marşı söylendi. Başkan Karabağ, daha sonra Postacılar Mahallesi’ndeki İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde Atatürk’ü anma programına katıldı.

LOKMA DÖKÜLDÜ

Bayraklı Belediyesi her 10 Kasım’da olduğu gibi bu yıl da Sevgi Yolu, Gümüşpala heykel, Çay Mahallesi Sancak Cami, Migros ve Çınar Kafe’nin önünde Atatürk ve tüm şehitlerimiz için lokma döktürdü. Başkan Karabağ, vatandaşlara lokma ikram etti. Karabağ, Atatürk'ü sevgi, minnet ve özlemle andıklarını belirterek, "Atatürk'ü her gün anıyor ve arıyoruz. Bundan sonra da anmaya devam edeceğiz. Atatürk yolundan çıktığımız zaman başımız belaya giriyor. Onun yolundan asla sapmayacağız" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x