CİLDİNİZE GENÇLİK KATIN!

CİLDİNİZE GENÇLİK KATIN!

CİLDİNİZE GENÇLİK KATIN!

22 Mart 2017 - 21:10

Lazer teknolojisindeki gelişmelerin birbiriyle yarışır hale gelip her geçen gün ilerlemesi medikal estetik uygulamalar konusunda da şanslı olduğumuzu gösteriyor. Birçok özelliğin tek cihazda toplanması, tüm cilt tiplerinde cilt gençleştirmeden kırışıklık tedavisine, cerrahi skarlardan akne izlerine, lekeden damar tedavisine kadar kapsamlı bir kullanım alanı sunuyor. Bu sistemlerin etkin ve güvenli tedavi olanağı sunması ve en yüksek güç seviyesinde uygulama özellikleriyse daha az seansla yüz güldüren sonuçlar elde edilmesini sağlıyor.

CİLT YÜZEYİNDE TAHRİŞ OLMUYOR

Yeni nesil lazer sistemleri arasında son teknoloji ürünlerden olanı, cilt yüzeyinde herhangi bir tahriş yaratmıyor. Sistem cildin alt katmanlarına enerji gönderiyor ve kontrollü bir mikro hasar meydana getiriyor. Bu noktada vücudun kendini iyileştirme gücü ciltte yeniden yapılanma sürecini başlatıyor. Medikal Estetik Uzmanı Dr. Mustafa Karataş, uygulama sonucunda cildin içeriden dışarıya doğru yenilendiğini, tazelendiğini, kırışıklıklarda ve ince çizgilerde hafifleme meydana geldiğini söylüyor. Sistemin cilt altına diğer sistemlere göre daha yüksek enerji vermesiyse alınan sonuçların etkisini artırıyor.

UYGULAMANIN AVANTAJLARI

* Sistem tüm uygulama boyunca ısıyı sabit tutarak hasta konforunu artırıyor.

* Enerji kaybını azaltarak tedaviden daha etkin sonuçlar alınmasını sağlıyor.

* Kendine özgü teknolojisi sayesinde uygulama süresini minimuma indiriyor. (Örneğin tüm yüze yapılan bir tedavi sadece 15 dakikada tamamlanıyor.)

* Ciltte daha fazla lekelenmeye yol açmayan güvenli bir işlem sunuyor.

KAHVERENGİ LEKELERİNİZLA SAVAŞIN

Sistemden cildinde güneşe bağlı kahverengi lekeler bulunan ve farklı tedavi yöntemlerini deneyip lekelerinin renginin daha da koyulaştığını düşünenler de yararlanabiliyor. İşlem öncesinde cilt altında ‘melanin’ ölçümü yapılmasını sağlayan teknolojiyse leke tedavilerinin daha güvenli şekilde uygulanması anlamına geliyor.

KIRIŞIKLIKLARINIZ HAFİFLESİN

Cildin yapıtaşları olan kolajen ve elastin üretiminin artmasıyla:

* Yaşlılık lekeleri hafifliyor.

* Cilt sıkılaşıyor ve elastikiyeti artıyor.

* Cildin dokusu ve rengi iyileşiyor.

* Kırışıklıklar hafifliyor.

* İnce çizgiler siliniyor.

* Akne ve yara izleri azalıyor.

* Kahverengi lekelerin görünümü hafifliyor.

CİLT ÇATLAKLARINIZ VAR MI?

Yaş aldıkça yüzde yaşlanma belirtileri başlıyor. Kırışıklıklar, ince çizgiler, cildin elastikiyetinin azalması, cilt renginde oluşan düzensizlikler, lekeler ve zararlı güneş ışınlarının yarattığı tahribatla birlikte yüz yaşlı ve yorgun görünüyor. Lazer teknolojisinin vardığı nokta tüm yaşlanma belirtilerine aynı anda etki edilmesini sağlıyor. Üstelik bu yapılırken kişiyi sosyal yaşamdan koparmayan bir tedavi olanağı sunuluyor. Sistemin FDA onayına sahip oluşuysa güvenilirliğini artırıyor.

DERİN AKNE İZLERİNİZ SİLİNSİN

Uygulamayla derin akne izlerinde de etkili sonuç alınıyor. Sistemin estetik ameliyatlar nedeniyle ciltte oluşan kesi ve yara izlerinin tedavisinde de olumlu sonuçları olduğuna dikkat çekiliyor. Kesi ve yara izleri içten dışa doğru onarılırken, görünümlerinde de hafifleme sağlanıyor. Uygulamadan 30-45 dakika önce cilde uygulanan anestezik krem, işlem sırasında ısıyı sabit tutan bir teknolojiyle tedavinin daha konforlu geçmesini sağlıyor. Cildin durumuna göre 3 hafta arayla 3 ya da 4 seans uygulanması öneriliyor.

DEĞİŞİKLİK ÜÇÜNCÜ SEANSTAN SONRA FARK EDİLİYOR!

Teavinin olumlu etkileri cildin kendini onarma sürecinin devreye girmesiyle başlıyor. Bazı hastalar ilk seans sonrası ciltlerinde parlaklık ve tazelik hissettiklerini söyleseler de belirgin sonucun üçüncü seanstan sonra gözlemlenmeye başladığı, uygulamanın hedeflenen noktaya varmasınınsa birkaç ayı bulduğu belirtiliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x