KAYMAKAMIN MASASININ ALTINA YERLEŞTİRİLMİŞ!

KAYMAKAMIN MASASININ ALTINA YERLEŞTİRİLMİŞ!

11 Kasım 2016 - 11:09 - Güncelleme: 11 Kasım 2016 - 11:13

BİDONLA SOKULAN PATLAYICI, KAYMAKAMIN MASASININ ALTINA YERLEŞTİRİLMİŞ!

Derik'te Kaymakam Safitürk'ün şehit olduğu terör saldırısında, patlayıcının bidon içerisinde sokularak kaymakamın masasının altına bırakıldığı ve burada infilak ettirildiği ortaya çıktı.Mardin'in Derik ilçesinde Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün şehit olduğu ve 4 kişinin yaralandığı terör saldırısında, patlayıcının Hükümet Konağı'na bir bidonun içerisinde sokularak kaymakamın masasının altına bırakıldığı ve burada infilak ettirildiği ileri sürüldü.

SALDIRININ DETAYLARI

Derik'te ilçe belediyesine kayyum olarak atanan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün şehit olduğu ve 4 kişinin yaralandığı terör saldırısının ayrıntıları netleşiyor. Saldırı ile ilgili çalışmalarını sürdüren polisin patlayıcıda metal kullanılmadığını ve saldırının plastik patlayıcı ile yapıldığını tespit ettiği ileri sürüldü.

BİDONLA SOKULDU, KAYMAKAM'IN MASASININ ALTINDA İNFİLAK ETTİRİLDİ

Bidonla binaya sokulan patlayıcının Kaymakam Safitürk'ün masasının altına yerleştirildiği ve burada infilak ettirildiği iddia edildi. Polisin patlayıcının içeriden alınan destekle binaya sokulduğu üzerinde durduğu öğrenilirken, kaymakamlık makamının bulunduğu binanın 2'nci katında güvenlik kamerasının olmadığı belirtildi.

OPERASYON SÜRÜYOR

Öte yandan, saldırının ardından ilçe genelinde başlatılan geniş kapsamlı operasyon sürüyor. İlçede gözaltı sayısı 38'e yükselirken, şüphelilerden 13'ü İlçe Emniyet Müdürlüğünde alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. 25 şüpheli ise Mardin Emniyet Müdürlüğüne sevk edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x