OYUNCULAR ALACAKLARI İÇİN KAPIDA DAYANDI!

OYUNCULAR ALACAKLARI İÇİN KAPIDA DAYANDI!

OYUNCULAR ALACAKLARI İÇİN KAPIDA DAYANDI!

15 Haziran 2017 - 11:39

‘Paramparça’, ‘Dayan Yüreğim’ ve ‘Evlat Kokusu’ oyuncuları paralarını ödemeyen yapım şirketi Endemol Shine’nın ofisi önünde toplandı.
Oyuncular alacakları için kapıya dayandı!
Uluslararası yapım şirketi Endemol Shine’nın Türkiye organizasyonunda sıkıntılar devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde alacaklarını tahsil edemeyen “Dayan Yüreğim” dizisinin oyuncuları ve set emekçileri, şirketin Levent’teki ofisi önünde basın açıklaması yapmışlardı. Benzer bir protesto da dün gerçekleşti. “Paramparça”, “Dayan Yüreğim” ve “Evlat Kokusu” dizilerinin oyuncuları, set işçileri, yönetmen ve yazarları şirketin Levent’teki binasının önünde basın açıklaması yaptı.  
Oyuncular sosyal medyadan şu metni paylaştı: “Dizilerin tamamı bitmiş olmasına rağmen, alacaklarımızı tahsil edemedik. Ödeme takviminden haberimiz yok ve karşımızda bir muhatap bulamıyoruz. Hem ‘60 ülkeye satıldı’ ibaresiyle övünüp hem de çalışanlarının emeklerinin ödenmemiş olması ayrıca bir çelişkidir.”
 Ödeme açıklaması
Endemol Shine Group yaptığı açıklamada “Türkiye yönetiminde ciddi sorunlar tespit ettik, iki yöneticinin görevlerine son verildi. Tüm borçların yerlerini bulabilmesi için çalışıyoruz. Alacaklıların temsilcileriyle görüşmeler 16 Haziran itibarıyla başlayacaktır. Planlanandan fazla vakit almakta olduğu için özür diliyoruz” dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x