Hollanda protestosuna o şehİr de eklendİ

Hollanda protestosuna o şehİr de eklendİ

Hollanda protestosuna o şehİr de eklendİ

14 Mart 2017 - 23:50

İstanbul Taksi Durakları Derneği'nden ‘Hollanda’ protestosu
İstanbul Taksi Durakları Derneği, Hollanda hükümetinin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ve Türk vatandaşlarına yönelik tavrını protesto etti.
İstiklal Caddesi’nde bulunan Hollanda Başkonsolosluğu önünde toplanan taksiciler ortak bir basın açıklaması yaptı. Asıl amacın Türkiye’yi zayıf göstererek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmek olduğunu ifade eden İstanbul Taksi Durakları Derneği Başkanı Resul Sivri, ’’İstanbul taksicileri olarak son günlerde Hollanda tarafından bakanlarımıza ve gurbetçilerimize yapılan davranış ve tutumların son derece anti demokratik insan haklarına aykırı, diplomatik dokunulmazlığa tecavüzlerin gerçekleştiğini gözlemliyoruz. Bu davranışların bir an önce düzeltilmesini ümit ediyoruz. Bu ülkenin idaresini sizlere bırakmayacağız. Bu ülke üzerindeki projelerinizi hayata geçiremeyeceksiniz. Sizin asıl amacınız Türkiye’yi zayıf gösterip Cumhurbaşkanımızı devirmektir. Çünkü Cumhurbaşkanımız sizin oyununuzu bozmaktadır. Buna Türk milleti asla müsaade etmeyecektir’’ ifadelerini kullandı.

Türkiye üzerine oynanan oyunların kabul edilemeyeceğini vurgulayan Sivri,’’Taksiciler olarak Hollanda’nın hiçbir ürününü kullanmayacağız. Türkiye üzerine oynanan oyunu bu millet kabul etmeyecektir. 15 Temmuz’da bunun örneğini tüm dünyaya göstermiştir. Sayın Cumhurbaşkanımız öncülüğünde Türkiye her zaman en önde olacaktır. Biz Avrupa'nın ve Batının Türkiye üzerindeki oyunlarına karşıyız’’ şeklinde konuştu. Basın açıklamasının ardından gruptaki bazı taksicilerin Hollanda vatandaşlarını taşımayacaklarını dile getirmeleri dikkat çekti. Hollanda İstanbul Başkonsolosluğu önündeki güvenlik önleminin sürdüğü görüldü.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x