5 KİLO ZAYIFLATAN MUCİZE!

5 KİLO ZAYIFLATAN MUCİZE!

5 KİLO ZAYIFLATAN MUCİZE!

19 Mayıs 2017 - 19:01

Günlük hayatta karşılaştıgımız stres ve sorunlar, hareketsiz yaşam ve yeme düzensizligi gibi önemli faktörler fazla kiloların en büyük sebebi. Kısa sürede saglıklı zayıflamak için karbonhidat agırlıklı besinler yerine protein ve lif yönünden zengin alternatiflere yönelmek kilo vermek için oldukça faydalı. Zayıflamak isteyen bireyler için diyetisyenler tarafından önerilen oldukça etkili diyet listeleri bulunsada, çogu insan diyet listelerine baglı kalamadıkları için kilo vermede sorun yaşamakta. En çok tercih edilen diyet programları arasında yer alan 15 günde 5 kilo zayıflatan diyet listesi , 1 haftada 5 kilo zayıflama ve protein agırlıklı diyetler yer almakta. Bu saymış oldugumuz diyet programları uygulanırken, gün içerisinde yaklaşık 30 dakıka kadar evde yada dışarıda egzersiz yapılması büyük önem taşır. Su tüketimine agırlık verilmesi zayıflama sürecini hızlandırdıgı gibi saglık açısından son derece faydalıdır.
1 haftada 5 kilo zayıflatan diyet listesi nasıl yapılır
Sabah Kahvaltısı: Diyet süreci boyunca uyku düzeni sabitlenmeli ve sabahları mümkün oldugu kadar erken kalkınmalı. Sabah kahvaltıda, 1 adet meyve, 1 dilim kepekli ekmek, 1 çorba kaşıgı reçel ve salatalık yada domates tüketilmelidir.
Ögle Yemegi: 100 gram haşlanmış dana eti, 1 çorba kasesi yogurt, 1 dilim bugday ekmegi, domates. Yaklaşık 10 dakika sonra 2 bardak su tüketilmesi önerilmektedir. Ögün aralarında çay yada kahve tüketimi uygundurAkşam Yemegi: Diyet için en önemli ögün olan bu periyotta, 1 dilim ekmek, az yaglı yeşil salata, 1 bardak az tuzlu ayran tüketebilirsiniz.
Yatmadan Önce: 1 fincan bitki çayı , düşük kalorili ve zayıflama sürecini arttıran etkiye sahip oldugu için tüketimi oldukça faydalıdır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x