DOLAR NE KADAR OLDU?

DOLAR NE KADAR OLDU?

DOLAR NE KADAR OLDU?

09 Şubat 2017 - 09:21

Dolar Fransa'daki seçimlerden ve Yunanistan'ın borç krizini aşamamasından ötürü Avrupa'da tekrardan hareketlenirken, Euro düşmeye devam ediyor. Fransa seçimlerinde başkan adaylarından olan Marine Le Pen'in Avrupa ve ABD'ye karşı tutumundan ötürü eleştiriliyor. Türkiye'de 9 Şubat sabahında dolar yatay seyir izlerken, euro ve sterlinin oranlarında düşüş görülüyor.
Dolar/TL paritesinde yüzdelik oran -%0.01'i gösterirken, 9 Şubat'ta dolarda yatay seyir izlenmekte. Döviz kuru 3.71 liradan işlem görmekte. Euroda düşüş devam ediyor. Dün 4 lira olan euro bugün 3.97 liradan satılmakta. Sterlin 4,64, Frank 3,73 liradan işlem görürken, Rus rublesi 0.06 liradan satılmakta.

Altın fiyatlarında sabah saatlerinde hafif bir yükseliş görünüyor. Altın Ons fiyatı 1241 liradan işlem görüyor. Yatırımcıların en çok aldığı iki altın çeyrek altın ve gram altında son durum: Çeyrek altın 239 liradan satılırken, gram altın 148 liradan işlem görmekte. Cumhuriyet altını bin liraya yaklaşıyor: 991 liradan satılmakta. Reşat altın ise 985 liradan işlem görüyor.

9 Şubat ekonomi gündemi

TÜİK saat 10:00'da geçen yılık Aralık ayına ilişkin motorlu kara taşıtları istatistikleri ile finansal yatırım araçlarının bu yılın ocak ayındaki reel getiri oranlarını açıklayacak.

9 Şubat Petrol fiyatları

Dün petrol varil fiyatı 54 dolardan satılırken, bu sabah yükseliş gözlemleniyor. Varil fiyatı 56 dolardan işlem görüyor.

Euro Avrupa'da düşmeye devam ediyor

Fransa'daki seçimlerden ötürü yatırımcı güveni azalmasından ötürü euroda düşüş yaşanıyor. En büyük etken ise Fransa'nın euro bölgesinden çıkma isteğinden ötürü Avrupa'da siyasi karışıklık devam ediyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x