7’DEN 70’E SOSYAL MEDYA MERAKI

7'DEN 70'E SOSYAL MEDYA MERAKI

7'DEN 70'E SOSYAL MEDYA MERAKI

12 Mayıs 2017 - 12:30


TÜRKİYE'de ilk kez İzmir'de düzenlenen 'Keyifli Yaş Alma Fuarı ve Kongresi'nde, 7'den 70'e herkesi buluşturan atölye çalışmaları ziyaretçilere keyifli anlar yaşattı.
TÜRKİYE'de ilk kez İzmir'de düzenlenen 'Keyifli Yaş Alma Fuarı ve Kongresi'nde, 7'den 70'e herkesi buluşturan atölye çalışmaları ziyaretçilere keyifli anlar yaşattı.  'Konuşan Fotoğraflar' adlı atölye çalışmasında, yaşları 60 ile 80 arasında değişen ziyaretçiler, gençlerden Facebook'ta profil fotoğrafı değiştirmeyi, Twitter'da tweet atmayı, Instagram'da paylaşım yapmayı, Snapchat'te selfie çekmeyi ve çektikleri fotoğraflara efektler koymayı öğrendi.
İzmir Büyükşehir Belediye tarafından Fuar İzmir'de düzenlenen Türkiye'nin ilk 'Keyifli Yaş Alma Fuarı ve Kongresi' kapsamında birbirinden ilginç 25 atölye çalışması hazırlandı. Son dönemde her yaştan insanın kullandığı, giderek yaygınlaşan sosyal medya platformlarının bulunduğu atölye vatandaşlarının akınına uğradı. 'Konuşan Fotoğraflar' adlı atölye çalışmasında, yaşları 60 ile 80 arasında değişen ziyaretçiler, gençlerden Facebook'ta profil fotoğrafı değiştirmeyi, Twitter'da tweet atmayı, Instagram'da paylaşım yapmayı, Snapchat'te selfie çekmeyi ve çektikleri fotoğraflara efektler koymayı öğrendi. Bir hayli popüler olan Facebook, Twitter, Instagram ve Snapchat ile zaman geçiren ziyaretçilerin favorisi ise Snapchat üzerinden yapılan eğlenceli efektler oldu.
KEYİFLİ ANLAR
Yaş almış kadınlar efektlerle başlarına çiçek taçları koyup kedi ve köpek kılığına girerken, yaş almış erkekler de kadınlardan geri kalmadı. Atölyede hazırlanan yazıcılar ve bilgisayarlar sayesinde de gençlerle birlikte çekilen fotoğraflar anında vatandaşlara verildi. Yaş almış bireyler atölyede keyifli anlar yaşadı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşlerden Sorumlu Daire Başkanı Serpil Keskin, fuar boyunca 25 farklı atölyenin olduğuna dikkat çekti. Keskin "Yoga ve kahkaha kursları, zumba, ritim, psiko drama, sosyal medya kullanımı, ünlülerle sohbetler ve can dostum terapisi gibi renkli etkinliklerle özellikle yaş almış ziyaretçilerimize keyifli anlar yaşatmaya çalıştık" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x