DARBECİ ZEKERİYA KUZU BÖYLE GÖTÜRÜLDÜ !

DARBECİ ZEKERİYA KUZU BÖYLE GÖTÜRÜLDÜ !

DARBECİ ZEKERİYA KUZU BÖYLE GÖTÜRÜLDÜ !

21 Şubat 2017 - 10:22

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe teşebbüsü  sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik suikast girişimi ve iki  polisin şehit edildiği saldırıya ilişkin 3'ü firari 44'ü tutuklu 47 sanığın  yargılandığı davanın ikinci gün duruşması başladı.
Muğla E Tipi Kapalı Cezaevinde tutulan sanıklar, Sabah saatlerinde  yoğun güvenlik önlemleri altında davanın görüldüğü Muğla Ticaret ve Sanayi Odası  Konferans Salonu'na getirildi. Sanıkların nakli sırasında bir polis helikopteriyle de havadan güvenlik önlemi alındı. Binanın bahçesine sokulan  araçlardan indirilen sanıklar, jandarmaların eşliğinde salona alındı.

Duruşmanın ikinci gününde mahkeme heyeti, sanıklar Taner Berber ve  Zekeriya Kuzu'yu dinleyecek. 3 gün daha sürecek duruşmaya cuma günü ara  verilecek. Duruşmaya salı günü yeniden başlanacak.

FETÖ lideri Fetullah Gülen'in bir numaralı sanık olduğu duruşmanın ilk  gününde iki numaralı sanık Gökhan Şahin Sönmezateş ve üç numaralı sanık Şükrü  Seymen, mahkeme heyetince dinlenmişti. İki sanık da görev emrini Semih Terzi'den  aldıklarını söylemişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x