"BELHANDA’YI ÖLSEM TÜRKİYE’YE GÖNDERMEM" DİYEN...

"BELHANDA'YI ÖLSEM TÜRKİYE'YE GÖNDERMEM" DİYEN NİCOLLİN, BELHANDA'NIN GELDİĞİ GÜN ÖLDÜ

"BELHANDA'YI ÖLSEM TÜRKİYE'YE GÖNDERMEM" DİYEN NİCOLLİN, BELHANDA'NIN GELDİĞİ GÜN ÖLDÜ

01 Temmuz 2017 - 23:59

Montpellier Başkanı Nicollin, Galatasaray'ın yeni transferi Belhanda'nın Türkiye'ye geldiği gün öldü. Çılgın başkan, "Onu ölsem Türkiye'ye göndermem." demişti.
Montpellier'in başkanı Louis Nicollin, 74. yaşgünün kutladığı günde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Fransa Ligue 1 takımlarından Montpellier'in kulüp başkanı Louis Nicollin, geçirdiği kalp krizi sonucu 74 yaşında yaşamını yitirdi.
BELHANDA'YI FENERBAHÇE'YE SATMAMIŞTI
Belhanda'nın 2013 sezonunda Montpellier'de oynadığı dönemde Fenerbahçe Faslı futbolcu transferinde büyük aşama kaydetmiş ancak Louis Nicollin engeline takılmıştı. Sarı-lacivertliler Belhanda ile anlaşma sağlandıktan sonra transferi KAP'a bile bildirmişti ancak daha sonra taraftar baskısı nedeniyle Fransız basınına açıklama yapmak durumunda kalan Nicollin, "Ölsem Belhanda'yı Türkiye'ye göndermem" diyerek köprüleri atmıştı.
"TÜRKİYE ÇOK KARIŞIK"
Niccolin ayrıca "Türkiye finansal garantiler açısından çok karışık, Belhanda Türkiye'ye gitmeyecek, bu mümkün değil. Ben futbolcularımı sadece İngiltere ve Almanya'ya satıyorum. İspanya'ya bile Barcelona ile Real Madrid dışında satmam" diyerek çok tartışılan sözlere imza atmıştı.
Bu sözlerin üzerinden 4 yıl geçti ve Belhanda Türkiye'ye transfer oldu fakat adresi Fenerbahçe değil Galatasaray'dı. Belhanda'nın Türkiye'ye geldiği gün Niccolin'in ölüm haberi 'kaderin cilvesi' olarak yorumlandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x