FACEBOOK YAZ SONUNDA... BU KEZ ÖYLE BİR ŞEY YAPIYOR Kİ!

FACEBOOK YAZ SONUNDA... BU KEZ ÖYLE BİR ŞEY YAPIYOR Kİ!

FACEBOOK YAZ SONUNDA... BU KEZ ÖYLE BİR ŞEY YAPIYOR Kİ!

26 Haziran 2017 - 19:30

Video ağını genişletmeye yönelik sürekli bir atılım halinde olan Facebook, bölüm başı 3 milyon dolar bütçeyi bulacak bir dizi yapmaya başlıyor.
Facebook, yaz sonunda orijinal prodüksiyon amacını gerçekleştirmek için Hollywood stüdyolarıyla dizi projesi görüşmelerinde bulunuyor.

Wall Street Journal haberine göre, Hollywood'un oyunculuk ve yetenek ajanslarıyla da görüşmelere başlayan sosyal medya devi Facebook'un prodüksiyon bütçesi bölüm başına 3 milyon dolara kadar çıkacak.

13-34 yaş arasındaki kitleyi hedefleyen ve 17-30 yaş arasındaki izleyicilere bilhassa odaklandığı belirtilen Facebook'un bir ilişki draması olan Strangers ve reality şov olan Last State Standing yapımlarına talip olduğu gazete tarafından iddia edildi. Facebook ise henüz konuyla ilgili resmi bir yorumda bulunmadı.

Netflix gibi tüm bir sezonu aynı gün yayınlanmasındansa geleneksel bölüm bölüm yayın mantığına dayanacak olan dizi için Hollywood ile bir anlaşma yapmaya hazırlanan Facebook, izleyici sayısı ve alışkanlıklarla ilgili verilere ulaşmak istiyor. Anlaşılan şirket, dizi projesini sağlam temellere dayandırarak istikrarlı bir şekilde yürümesini hedefliyor.

Facebook dışında Apple da geçtiğimiz günlerde Sony Pictures’ın eş başkanları Jamie Erlicht ve Zack Van Amburg’u işe almış ve video programlama biriminin başına geçirmişti. Geçtiğimiz hafta da senaryosu önceden yazılmamış, Planet of the Apps adında bir şov yayına başlamıştı. Mobil uygulamaların dünyayı nasıl etkisi altına aldığı anlatılan dizide Jessica Alba ve Gwyneth Paltrow gibi ünlü isimler yer alıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x