SİLAHLA BELEDİYEYİ BASAN ÜÇ KİŞİ HAKKINDA KARAR VERİLDİ!

SİLAHLA BELEDİYEYİ BASAN ÜÇ KİŞİ HAKKINDA KARAR VERİLDİ!

SİLAHLA BELEDİYEYİ BASAN ÜÇ KİŞİ HAKKINDA KARAR VERİLDİ!

14 Haziran 2017 - 16:50

Adana'da arazilerinin belediye tarafından kamulaştırıldığını ileri sürerek Sarıçam Belediyesi Emlak İstimlak Müdürünü silahla rehin alan 3 kişi, sevk edildikleri adliyede ifadeleri alındıktan sonra savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, önceki gün arazilerinin kamulaştırıldığını ileri süren ve parada anlaşamayıp buna itiraz eden Murat Ş. (37), Mehmet S. (36) ve harita mühendisi Hasan Ç. (40) Sarıçam Belediyesine geldi.

İki şahıs belediye binasının birinci katındaki Emlak İstimlak Müdürü Üzeyir Çulha'nın başına tabanca dayayarak rehin aldı. Belediye görevlilerinin haber vermesi üzerine olay yerine polis merkezi, özel harekat, çevik kuvvet ve asayiş ekipleri sevk edildi. Ayrıca olay yerine Adana Emniyet Müdürü Osman Ak da geldi.
Murat Ş.'nin ruhsatsız silah taşıdığı belirtiliyor.


Şahıslar, Ak'ın çabasıyla kısa sürede ikna olarak tabancalarını bırakıp rehineyi polise verdi. Polis tarafında gözaltına alınan şahıslar, Sarıçam Polis Merkezine götürüldü. Sorgulanan zanlılar belediyenin kamulaştırma yapıp kendilerine de para vermediğini bu nedenle olayın gerçekleştiğini söyledi.


Murat Ş., Mehmet S. ve Hasan Ç. (40) ifadelerinin alınmasının ardından sağlık kontrolünden geçirilmek üzere adli tıp birimine getirildi. Burada zanlılardan biri "Belediye başkanı bize yanlış yaptı" diye bağırdı. Adli tıp birimindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 kişi, savcılıkta ifadelerinin alınmasının ardından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x