ÇARPTIĞI ÇOCUKLARI HASTANEYE GÖTÜRÜRKEN YİNE KAZA YAPTI!

ÇARPTIĞI ÇOCUKLARI HASTANEYE GÖTÜRÜRKEN YİNE KAZA YAPTI!

ÇARPTIĞI ÇOCUKLARI HASTANEYE GÖTÜRÜRKEN YİNE KAZA YAPTI!

01 Haziran 2017 - 14:38 - Güncelleme: 01 Haziran 2017 - 14:39

Mardin'in Derik ilçesinde aracın arkasından koşan 2 çocuğu fark etmeyen sürücü, geri manevra yaparken çarptığı çocukları hastaneye yetiştirmeye çalışırken bir kaza da yaptı.
Mardin'in Derik ilçesinde aracın arkasından koşan 2 çocuğu fark etmeyen sürücü, geri manevra yaparken çocuklara çarptı. Sürücü, çocukları hastaeye götürürken bir kez daha kaza yaptı.
ÇARPTIĞI ÇOCUKLARI HASTANEYE GÖTÜRÜRKEN BİR KAZA DAHA YAPTI
Edinilen bilgiye göre kaza, Derik ilçesine bağı Cevizpınar Mahallesi'nde sabah saatlerinde meydana geldi. Sabah işe gitmek için aracına binen E.C. isimli vatandaş aracın arkasından koşan iki çocuğu fark edemeden geri manevra yaparken çocuklara çarptı. Kazadan sonra çocukları hastaneye yetiştirmek isteyen E.C., seyir halindeyken virajı alamayarak ikinci kazayı yaptı.
SAĞLIK DURUMLARI CİDDİ
Araçta bulunan 2 yaralı ile birlikte kendisi de yaralanan sürücü E.C. kazayı gören vatandaşların yardımıyla Derik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar, yapılan ilk müdahalenin ardından Mardin Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x