ASİTLİ SALDIRININ NEDENİ BELLİ OLDU!

ASİTLİ SALDIRININ NEDENİ BELLİ OLDU!

Son Dakika! Çifte Terör Saldırısıyla Sarsılan Tahran'da Asitli Saldırı: 16 Yaralı

08 Haziran 2017 - 11:18

Dün üst üste 2 terör saldırısıyla sarsılan Tahran'da eşiyle tartışan motosikletli sürücü, asitli sıvıyı eşinin de bulunduğu kalabalığa savurdu; 16 kişi yaralandı. Saldırgan yakalandı.


Tasnim Haber Ajansı'nın haberine göre İran'ın başkenti Tahran'da bir asit saldırısı gerçekleşti. İlk belirlemelere göre 16 yaralı var.


MOTOSİKLETLİ SÜRÜCÜ ASİT ATTI

İran'ın başkeni Tahran'ın güneyinde motosikletli bir sürücü, yol kenarında bekleyen kalabalığın üzerine asit olduğu belirtilen bir sıvı attı.

16 KİŞİ YARALANDI
İran'ın yarı resmi Fars Haber Ajansı, saldırıda 16 kişinin yaralandığını duyurdu. Saldırganın kimliği ve saldırı gerekçesi henüz belli değil.

SALDIRGAN GÖZALTINDA, TERÖR BAĞLANTISI YOK
Saldırıyı düzenleyen kişinin gözaltına alındığı belirtilirken, yetkililer olayın terör bağlantısı olmadığını açıkladı.

EŞİNE KIZIP KALABALIĞA SAVURMUŞ
Tahran adliyesinden yapılan açıklamada, saldırganın yakalandığı, saldırganın eşi ile tartışması sonrası öfkelenerek, evinden getirdiği asitli sıvıyı eşinin de bulunduğu kalabalığa savurduğu; saldırıda 16 kişinin yaralandığı belirtildi.

TERÖR SALDIRILARIYLA SARSILMIŞTI
İran'da dün parlamentoda ve Ayetullah Humeyni'nin türbesinde iki ayrı silahlı ve bombalı gerçekleştirilmiş, DEAŞ'ın üstlendiği saldırıda 12 kişi ölmüş, 40'tan fazla kişi yaralanmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x