ÜNİVERSİTE TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

ÜNİVERSİTE TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

ÜNİVERSİTE TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

02 Ağustos 2017 - 18:01

LYS tercih sonuçları için gözler ÖSYM'de! Üniversite tercih sonuçları açıklandı mı?

LYS tercih sonuçları için gözler ÖSYM'de! Hayal ettiği Üniversite'de eğitim alabilmek için tercih işlemlerini gerçekleştiren adaylar LYS tercih sonuçlarının açıklanması için sabırsızlıkla bekliyor. Peki LYS tercih sonuçları gün içerisinde adaylara duyurulacak mı?
Üniversite hayali kuran yüz binlerce öğrenci 18-26 Temmuz tarihleri arasında LYS tercih işlemlerini gerçekleştirdi. Sabah saatlerinden itibaren gündem olan LYS tercih sonuçları sosyal medya üzerinden büyük yankı uyandırdı. Adaylar LYS tercih sonuçlarının açıklanmasını beklerken ÖSYM'den konuya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı. Genelikle bütün sınavların açıklanacağı tarihi belirten ÖSYM, LYS tercih sonuçlarını açıklarken bu metodu kullanmıyor. Peki LYS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

2017 LYS TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Yüz binlerce öğrencinin hayal ettiği Üniversiteye kavuşabilemek için gerçekleştirdiği 2017 LYS Üniversite tercih işlemleri sona erdi. 18-26 Temmuz tarihleri arasında alınan Üniversite tercih işlemlerinin sona ermesinin ardından adaylar LYS tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak etmeye başladı. ÖSYM'den henüz resmi bir açıklama gelmedi. Kesin kayıt işlemlerinin 14-18 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olması nedeniyle adaylar üniversite tercih sonuçlarının kısa bir süre içerisinde açıklanmasını bekliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x