’VATAN ŞAŞMAZ, SAPKIN BİR İNSANIN KURBANI OLDU’

'VATAN ŞAŞMAZ, SAPKIN BİR İNSANIN KURBANI OLDU'

'VATAN ŞAŞMAZ, SAPKIN BİR İNSANIN KURBANI OLDU'

29 Ağustos 2017 - 23:50

Beşiktaş'taki lüks bir otelde 27 Ağustos Pazar gecesi eski manken Filiz Aker tarafından vurularak öldürülen sunucu Vatan Şaşmaz, son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye katılan eski manken Tuğba Özay, ünlü sunucuyu öldüren Aker için "sapkın" ifadesini kullandı.
İstanbul Beşiktaş’taki lüks bir otelde eski manken Filiz Aker tarafından 4 kurşunla sırtından vurularak öldürülen Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye birçok ünlü isim katılırken eski manken Tuğba Özay, “Vatan sapkın bir insanın kurbanı oldu, başka hiçbir açıklaması yok” dedi.

"VATAN ÖYLE BİR İNSAN DEĞİL”

Vatan Şaşmaz’ı sapkın birinin kurban ettiğini dile getiren eski manken Tuğba Özay, “Çok üzgünüm, hepimiz çok sarsıldık. 3 gün öncesinde beraberdik. Eskileri yad ettik, baba olmak istediğini söyledi. Bana da ‘Tuğba 43 yaşındayım 60 yaşıma geldiğimde çocuğum ergen olacak, sen de elini çabuk tut’ dedi. Vatan bu camiada değerleriyle yaşayan, yozlaşmamış, dejenere olmamış, saygın çok değerli bir insandı. Benim kanıma dokunuyor kardeşimin arkasından aslı astarı olmayan acımasızca sözler. Vatan öyle bir insan değil, Filiz Aker’in yeğeni Dora açıklama yaptı. Vatan sapkın bir insanın kurbanı oldu, başka hiçbir açıklaması yok” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x