72 YAŞINDAKİ ADAM 10 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU...

72 YAŞINDAKİ ADAM 10 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU...

72 YAŞINDAKİ ADAM 10 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU...

01 Haziran 2017 - 12:31

İzmir’in Selçuk ilçesinde, 10 yaşındaki bir kız çocuğunu taciz ettiği öne sürülen 72 yaşındaki bir adam, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.
Selçuk ilçesi, geçtiğimiz hafta bir ilkokulda yaşanan taciz şokunun ardından ikinci bir taciz olayı ile sarsıldı. Olay, Selçuk Atatürk Mahallesi Ercüment Bozdoğan Caddesindeki bir bankta meydana geldi. Alınan bilgiye göre 72 yaşındaki A.T., bankta oturan 10 yaşındaki bir kız çocuğunun yanına yaklaştı. 72 yaşındaki adamın daha sonra ise kızı elle taciz ettiği öne sürüldü. Çevredeki vatandaşlar tarafından fark edilen olay, daha sonrada polise haber verildi. Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan A.T. daha sonrada savcılığa sevk edildi. Savcılıktaki sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan 72 yaşındaki adam, tutuklanarak İzmir Buca Ceza evine gönderildi.
Savcılık sorgusunda suçlamaları kabul etmediği öğrenilen A.T. "Bu suçlamayı kabul etmiyorum. Ben çocukları severim. Onu da sevmek istedim, yanlış anlaşıldı" dediği aktarıldı.Öte yandan, aynı gün başka bir olay daha yaşandı. İlkokul birinci sınıf öğrencisini arabasına almak isteyen kimliği belirsiz kişi, küçük kızın, "Öğretmenime söylerim, seni polise söyler" demesi üzerine arabasına binerek yanından uzaklaştığı öğrenildi.
Olayı annesine anlatan ve daha sonra annesi ile birlikte polise giden küçük kız, "Bana nereye gittiğimi sordu. Ben de okula gittiğimi söyledim. Sonra 'Gel seni okula ben bırakayım' dedi. Ben de 'Seni öğretmenime söylerim, o da polise şikayet eder' dedim. Sonra arabasına binip gitti" diyerek yaşadığı olayı anlattı.
Olayla ilgili Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından geniş çapta araştırma başlatıldı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x