ÜNLÜLERİ SOYDU SOĞANA ÇEVİRDİ!

ÜNLÜLERİ SOYDU SOĞANA ÇEVİRDİ!

ÜNLÜLERİ SOYDU SOĞANA ÇEVİRDİ!

27 Şubat 2017 - 16:01

Soner A. masaj yaptırma bahanesiyle ünlülerin üyesi olduğu spor salonuna gitti. Soyunma odasına giren hırsız, şifrelerini öğrendiği kasaları boşalttı....
İstanbul Bebek'te çok sayıda ünlünün üyesi olduğu bir spor salonunda hırsızlık yapan Soner A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Salondaki ilk hırsızlık olayı 2015 yılında meydana geldi. Ünlü işadamı Kemal Dal'ın kilitli kasasından 30 bin dolar değerindeki Rolex marka saati çalındı. İşadamı, saatin bulunması için İstanbul ve Bodrum'da billboardlara ilan verdi.

SAATİ İLANLA ARADI
Dal, Atatürk ve Bodrum Havalimanı'ndaki billboardlara verdiği ilana "Spor yaparken soyunma odasındaki dolabımdan değerli saatim çalınmıştır. Spor kulübü yönetimi, saatimi ve hırsızlığı yapanları bulamamıştır. Olayı aydınlatabilecek görgü şahitlerinin aramalarını insanlık namına beklemekteyim" yazdırmıştı. Bu olaydan iki yıl sonra, oyuncu ve siyasetçi Mehmet Aslan ile işadamı Ahmet Baktıroğlu da aynı salonda hırsızlık kurbanı oldu. Mehmet Aslan sporunu bitirip soyunma odasına döndüğünde 15 bin dolarlık saatinin, manevi değeri yüksek yüzüğünün, altın kolyesinin ve parasının yerinde olmadığını gördü. Şikayet sonrası salonun yetkilisi soyunma odasındaki dolaplarda herhangi bir zorlama olmadığını belirledi. Savcılığa yapılan ihbar sonrası soruşturma başlatıldı. Ünlüler kendilerini soyan hırsızdan şikayetçi olup, maddi hasarlarının ödenmesini istedi. Güvenlik kameralarına takılan 29 yaşındaki Soner A.'nın aranan hırsız olduğu belirlendi. İddiaya göre Soner A., masaj yaptırma bahanesiyle spor salonuna gitti. Soyunma odasına giren hırısız, salona gelen ünlüleri takip etmeye başladı. Genç adam, ünlülerin kasalarının şifrelerini görmek için telefonla konuşuyormuş gibi soyunma odasına oturuyor hatta telefonda tartışma yaşıyordu. Spor salonuna geçen ünlüler soyunma odasından çıktıktan bir süre sonra kasanın şifresini gören Soner A., kasaları boşaltıyordu. Tutuklanan Soner A. hakkında 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Dava, ilerleyen günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek..
Soner A.'nın mağdurları arasında Mehmet Aslan ve işadamı Ahmet Baktıroğlu da var..
30 bin dolar değerindeki Rolex marka saati çalınan Kemal Dal, İstanbul ve Bodrum'da billboardlara ilan vermişti..

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x