’İNSANLARI BOŞ YERE UMUTLANDIRIYORLAR...’

'İNSANLARI BOŞ YERE UMUTLANDIRIYORLAR...'

'İNSANLARI BOŞ YERE UMUTLANDIRIYORLAR...'

28 Mayıs 2017 - 22:50

Schumacher'in Menajeri: Ne Yazık ki Hareket Edemiyor
Efsane pilot Michael Schumacher'in menajeri Kehm, "Schumacher'in hareket edebildiği yönündeki iddialar doğru değil. İnsanları boş yere umutlandırıyorlar." dedi.
Michael Schumacher'in menajeri Sabine Kehm Alman basınına açıklamalar yaptı. Uzun zamandır konuyla alakalı konuşmayan Kehm, 2013 yılında geçirdiği kayak kazasının ardından sağlık durumuyla ilgili bilgilere ulaşılamayan efsane pilotun durumuyla ilgili yapılan spekülasyonlara açıklık getirdi, yine net bilgiler vermese de konuşmasının satır aralarında ipuçları taşıması dikkat çekti.
"HAREKET EDEMİYOR"
Sabine Kehm, "Ne yazık ki son zamanlarda basında çıkan iddialara açıklık getirmek zorunda kaldık, Schumacher'in tekrar hareket edebildiği yönündeki iddianın doğru olmadığını belirttik. Bu tip spekülasyonlar sorumsuzluk. Çünkü hastalığının ciddiyeti göz önünde bulundurulduğunda, Schumacher'in durumundaki gizlilik çok önemli" dedi.
"BOŞ YERE UMUTLANDIRIYORLAR"
17 yıldır Schumacher'in menajerliğini yürüten Sabine Kehm şöyle devam etti: "Medyanın yaptığı baskı çok büyük.Biz zaten ciddi bir şey olduğunda bilgilendirme yapıyoruz. Ne yazık ki bu tip haberler yaptıklarında, olayla ilişkisi olan bir çok insanın boş yere umutlanmasına neden oluyorlar. Ben Schumacher'in bir gün tekrar aramıza döneceği umudumu koruyorum."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x