MAGAZİN DÜNYASI BU KAVGAYI KONUŞUYOR!

MAGAZİN DÜNYASI BU KAVGAYI KONUŞUYOR!

MAGAZİN DÜNYASI BU KAVGAYI KONUŞUYOR!

23 Ağustos 2017 - 19:50

 

Manolya Onur, 40 yaşındaki Demet Şener’in verdiği bikinili pozu ‘Aile kavramını yitirmiş’ diye eleştirince ortalık karıştı. Eski manken, Onur’un genç aşkını diline doladı. Sosyetik güzel ise mazideki kirli defterleri açtı.
Manolya Onur'un geçtiğimiz gün evinde bikinili poz veren 40 yaşındaki 2 çocuk annesi Demet Şener için sosyal medyada yaptığı "Özgürlükten bahsedenler örf, adet, aile kavramlarını yitirmiş" şeklindeki yorum kavga çıkardı.

"BANA AHLAKI ÖĞRETECEK SON İNSANLARDAN BİRİ"

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Manolya Onur'a yanıt gecikmedi. Demet Şener, kendisinden 20 yaş küçük Can Bozok (40) ile aşk yaşayan Manolya Onur (60) için şunları yazdı:
"Annemle aynı yaşta. Benimle de aynı yaşta sevgilisi mi, kocası mı birisi var hayatında. Bana ahlakı öğretecek son insanlardan biri."

"AH YERDE KALMAZ"

Bunun üzerine Onur, Demet Şener için açtı ağzını yumdu gözünü ve şu sert ifadeleri kullandı:
"Genç eşimle vücudumu sergilemeden 10 yıldır berabersem demek ki vücudumu sergilemeye gerek yok. Ben kendisinin fazla kullanmak istemediği beynimi, vücudumdan daha çok kullanıyorum. Ayrıca ben kimsenin sevgilisini, kocasını baştan çıkarmadım. Ama kendisi Emel Acar'la Demet Akalın'ın canını yaktı. Karma! Başına aynısı geldi. Ah yerde kalmaz. Bunca estetik ve botokstan sonra benimle aynı yaşta duruyor."

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI DİKKATİ ÇEKİYOR

Eski Milli basketbolcu İbrahim Kutluay'la evli olduğu dönemde mankenlik mesleğini bırakıp kendini evine ve çocuklarına adayan Demet Şener, hayatının ikinci yarısını ise kendisi için yaşıyor. İnstagram'da sık sık paylaşım yapan Şener, geçtiğimiz gün bikinili bir fotoğrafını yayınlamıştı.

10 YILLIK BİRLİKTELİK

Haydarabad Nizamı Şah Bereket'in eski karısı Manolya Onur, yaklaşık 10 yıldır kendisinden 20 yaş küçük Can Bozom ile birlikte.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x