ARTIK CİPS PAKETLERİNİN İÇİNDEN BİLE ÇIKIYOR!

ARTIK CİPS PAKETLERİNİN İÇİNDEN BİLE ÇIKIYOR!

ARTIK CİPS PAKETLERİNİN İÇİNDEN BİLE ÇIKIYOR!

16 Haziran 2017 - 11:40

İstanbul'da son dönemde sokak ortasında uyuşturucudan bayılmış halde bulunan kişi sayısında artış yaşanıyor.
Şişli ve Beyoğlu çevresinde sıkça görülen bu korkutucu tablonun kaynağı ise Kuştepe çevresinde yerleşen sokak satıcıları. Milliyet, önceki gün İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün o bölgeye düzenlediği uyuşturucu operasyonuna katıldı. Kuştepe'de belirlenen adresleri didik didik arayan polis, sokakta çöp gibi görünen cips paketlerinin ve saksıların içinden dahi uyuşturucu topladı. 
Saksıların altına
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik ve Asayiş şubelerinin yanı sıra Özel Harekat ve Çevik Kuvvet polisleri, önceki gün Şişli Kuştepe'de 4 farklı adrese uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda ilk olarak Narçiçeği Sokak'a giren ekipler, belirlenen iki evde arama yaptı. Arama sırasında evlerde herhangi bir uyuşturucu madde ele geçirilmezken, kapı önünde bulunan saksıların altına gizlenmiş çok sayıda uyuşturucu madde ortaya çıktı. Yine aynı sokakta saksıların bulunduğu bir yükseltinin üzerinde saksıların arasında kuru sıkı silah ortaya çıktı. 
İki kişi gözaltına alındı
Mahallede devam eden geniş çaplı aramalarda dikkat çeken bir nokta ise duvar diplerine bırakılmış boş cips ve sigara paketleriydi. Üç dört farklı noktaya bırakılan ve çöp gibi duran paketlerin içinden de uyuşturucu madde çıktı. Farklı bir noktada ise kapının önünde bulunan boş bir lavabonun altında bere içerisine konulmuş çok sayıda uyuşturucu ortaya çıktı. Aramalara devam eden ekipler aynı mahallede bulunan tek katlı bir evin kapısını ise koçbaşı yardımı ile kırıp içeri girdi. Ekipler şüphelendikleri kişilerin GBT sorgusunu yaparken, operasyon sırasında mahallede geçen araçlar da narkotik köpeğinin yardımıyla arandı. Yaklaşık 3 saat süren operasyon sırasında iki kişi gözaltına alındı. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x