SURVİVOR’DA SERT SÖZLER!

SURVİVOR'DA SERT SÖZLER!

SURVİVOR'DA SERT SÖZLER!

01 Nisan 2017 - 22:20

Survivor'da dün akşam oynanan ödül oyunun ardından bu akşam gözler dokunulmazlık oyununda olacak. Ceza oyununu kazanan ünlüler bu fırsatı iyi değerlendiremedi ve ödül oyununu kaybettiler. Peki dün akşam Survivor'da neler yaşandı? İşte Survivor son bölümde yaşananlar ve yeni bölümde meydana gelen olaylar

Survivor'da dün akşam 'sembol düşürme' oyunu oynandı. Ödülü gören iki takım oyuncuları oldukça heyecanlanırken, bu heyecan oyuna da yansıdı. Ödül oyununda bu hafta oyunu kazanan takım ızgara et menüsünün sahibi olacaktı. İştah kabartıcı menüyü gören oyuncular uzun zamandır aç olmalarının da etkisiyle hırslı bir oyun ortaya koydular. Ödül oyununa iyi başlayan gönüllüler takımı kazanan taraf oldu ve karnını doyurdu..

SABRİYE VE ELİF'İN TARTIŞMASI DİKKAT ÇEKTİ

Dün akşaki ödül oyununda Sabriye'nin sert müdahale ardından Elif sinirlenirle hakim olamayarak vuruyormuş gibi bir refleks gösterdi. Bunu görünce oldukça kızan Sabriye 'benim canımı sıkma' diye çıkışınca, Elif'te 'senin canın sıkılsa ne olur' diyerek karşılık verdi. Bir süre gerilen ortam yeni oyunun başlaması ile son buldu.. Sabriye'nin sert tavırları ise oyun boyunca yarışdığı diğer arkadaşlarını rahatsız etti.

SERHAT AKIN GERİ DÖNDÜ

Serhat Akın geçirdiği rahatsızlığı ardından ada hayatına geri döndü. Küçük bir operasyon geçiren Serhat, bir süre hastanede tedavi gördükten takım arkadaşlarının yanına katıldı. Dün ve önceki günkü oyunlarda parkurda yer almayan Serhat'ın, bu akşamki dokunulmazlık oyununda oynadığı görülüyor..

DOKUNULMAZLIK SERT BAŞLADI

Dokunulmazlık oyunu bu akşam yarışmacılar için hayati önem taşıyor. Birleşme partisi öncesinde adaya veda etmek istemeyen yarışmacılar bu akşam kozlarını dokunulmazlık oyununda paylaşacaklar. Bu akşamki oyuna Serhat Akın'ın da dahil olduğu fragmanda gözüküyor.. Ünlüler geçen hafta iki dokunulmazlık oyununu da kazanmış bunun sonucunda gönüllüler adasında Bulut, Survivor'a veda etmişti

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x