İÇİŞLERİ BAKANLIĞI MEMUR ALIMI SONUÇLARI AÇIKLADI!

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI MEMUR ALIMI SONUÇLARI AÇIKLADI!

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI MEMUR ALIMI SONUÇLARI AÇIKLADI!

26 Mayıs 2017 - 17:12

BİN 545 MEMUR ALINACAK!
İçişleri Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı. Bin 545 memurun alınacağı sonuçlar resmi siteden adaylara duyuruldu.
İçişleri Bakanlığı personel alımı sonuçları daha önce de belirtildiği gibi bugün açıklandı. Valilik, Kaymakamlık, İl ve İlçe nüfus birimlerinde istihdam edilmek üzere toplam bin 545 adet sözleşmeli 'Büro Personeli' pozisyonlarına personel alımı yapılacak. İşte, ön lisans ve lisans şeklinde ayrılan İçişleri Bakanlığı personel alımı sonuçlarının listesi!
BAŞVURULAR 22 MAYIS'TA TAMAMLANMIŞTI
İçişleri Bakanlığı personel alımı için başvurular 22 Mayıs'ta tamamlanmıştı. Başvuru sürecinin tamamlanması ardından gözler sonuçlara çevrildi. Personel Genel Müdürlüğünce; her il için puan türüne göre ayrı ayrı olmak üzere ilan edilen pozisyon sayısının 4 katı kadar sınava katılmaya hak kazanan adaylara ait il bazlı listeler ise an itibariyle belli oldu.
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN UYARI!
"Büro Personeli" pozisyonlarına personel alımı yapan İçişleri Bakanlığı, sonuçları duyurduğu sayfasından bir uyarıda bulundu. Duyuru sayfasından yapılan uyarıda; 'Giriş (Sözlü) Sınavına katılamaya hak kazanan adaylar 26-30 Mayıs 2017 tarihleri arasında başvuru belgelerini bulundukları Valilik İl Yazı İşleri Müdürlüklerine imza karşılığı elden teslim edeceklerdir. Adaylar 27 Mayıs Cumartesi ve 28 Mayıs Pazar günlerinde de başvuru belgelerini İl Yazı İşleri Müdürlüklerine teslim edebileceklerdir. Adayların bilgisine sunulur.' ifadeleri kullanıldı.
SÖZLÜ SINAV TARİHİ RESMİ SİTEDE AÇIKLANACAK
Müracaatlar tamamlandıktan sonra adaylar; il tercihleri ve 2016 yılı KPSS (B) grubu lisans mezunları için KPSSP3 ve önlisans mezunları için KPSSP93 puan türü esas alınarak en yüksek puana sahip adaydan başlanarak puan sıralamasına tabi tutulacak olup, her il için puan türlerine göre ilan edilen pozisyon sayısının 4 katı kadar aday, Giriş(Sözlü) Sınavına katılmaya hak kazanacak. Personel Genel Müdürlüğünce; her il için puan türüne göre ayrı ayrı olmak üzere ilan edilen pozisyon sayısının 4 katı kadar sınava katılmaya hak kazanan adaylara ait il bazlı listeler, bakanlığa bağlı olan www.icisleri.gov.tr adresli internet sitesinden ilan edilecek. Giriş (Sözlü) Sınavına çağırılacak adaylara ait listeler ile Giriş(Sözlü) sınav günü, saati ve yeri Bakanlığın www.icisleri.gov.tr internet adresinde ilan edilerek ayrıca duyurulacaktır. Resmi internet sitesi üzerinden yapılan ilanlar tebligat hükmünde olup ilgili adaylara ayrıca yazı ile bildirimde bulunulmayacaktı
SÖZLÜ MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?
İl gruplarına göre bölgesel sözlü sınav yerlerine ait Ek-2 sayılı tabloda, iller gruplandırılarak, her grup illerin hizalarında sözlü sınav yerleri belirtilmiştir. Adaylar İş Talep Formunda tercih ettikleri İl için Ek-2 sayılı tabloda, o ilin yer aldığı grubun hizasında gösterilen bölgesel sınav yerindeki ilde sınava katılacaklardır.
Sözlü sınavlar, bölgesel olarak 7 ilde 3 TEMMUZ 2017 tarihinde eş zamanlı olarak başlayacak olup sınavlar il gruplarına göre belirlenmiş sınav yerindeki bölgesel sınav komisyonlarınca yapılacaktır. Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi, sınav yerleri, sınav tarihleri ve ilgili diğer bilgiler 8 HAZİRAN 2017 tarihinde Bakanlığın www.icisleri.gov.tr internet adresinde ilan edilecektir.
Adayların sınav saatinden en az yarım saat önce sınava girecekleri Bölgesel Sınav Komisyonunun bulunduğu sınav yerinde hazır bulunmaları ve yanlarında onaylı kimlik belgelerinden(Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya geçerlilik süresi bitmemiş pasaport) herhangi birini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Söz konusu belgeleri ibraz edemeyen adaylar sınava alınmayacak olup bu adaylar konu ile ilgili olarak herhangi bir hak talebinde bulunamayacaklardır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x