FETÖ’DEN YARGILANAN ESKİ VALİ: BURSA’YA SELAM

FETÖ'DEN YARGILANAN ESKİ VALİ: BURSA'YA SELAM

FETÖ'DEN YARGILANAN ESKİ VALİ: BURSA'YA SELAM

29 Mayıs 2017 - 17:06

FETÖ Sanığı Eski Vali Harput, Bursa'ya Selam Gönderdi
FETÖ'den tutuklu yargılanan eski Bursa Valisi Şahabettin Harput, adliyeye getirildiği sırada gazetecilerin 'diyecek bir şeyiniz var mı' sorusuna "Bursa'ya selam" diye yanıt verdi.
Bursa'da, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan eski Bursa Valisi Şahabettin Harput'un da aralarında bulunduğu 37'si tutuklu toplam 60 sanığın yargılanmasına başlandı. Geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirilen eski vali Harput, gazetecilerin 'diyecek bir şeyiniz var mı' sorusuna "Bursa'ya selam" yanıtını verdi.
SANIKLAR HAKKINDA 15-20 ARASINDA HAPİP İSTENİYOR
Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca aralarında eski Bursa Valisi Şahabettin Harput'un da bulunduğu 37'si tutuklu 60 sanık hakkındaki iddianame geçtiğimiz günlerde Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. Sanıklar hakkında, 'silahlı terör örgütü yöneticisi olma' ve 'terörizmin finansmanın önlenmesi hakkındaki kanuna muhalefet' suçlarından, 15-20 yıl arasında değişen hapis cezaları istendi. Bursa 8'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak olan Harput, Kocaeli Kandıra T Tipi Cezaevi'nden önceki akşam Bursa E Tipi Cezaevi'ne getirildi.
GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI
Bursa Adliyesi'ne geniş güvenlik önlemi altında getirilen Şahabettin Harput, gazetecilerin "diyecek bir şeyiniz var mı" sorusuna, "Bursa'ya selam" şeklinde cevap verdi
Sanıkların yargılanması 5 gün boyunca sürecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x