Sulama Kanalına Düşen Domuz, Görevliyi Öyle Bir Devirdi Ki...

Sulama Kanalına Düşen Domuz, Görevliyi Öyle Bir Devirdi Ki...

Sulama Kanalına Düşen Domuz, Görevliyi Öyle Bir Devirdi Ki...

05 Nisan 2017 - 13:39

Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Umurbey Beldesi'nde sulama kanalına düşen domuz, görevlileri 4 saat boyunca peşinden koşturdu. Barikatlardan atlayan, kement ve ağlardan kurtulan domuzu yakalamak mümkün olmadı. Görevlilerle domuzun mücadelesi izleyenleri güldürdü.
SULAMA KANALINA DÜŞEN DOMUZ, YAKALANAMADI
Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Umurbey Beldesi'nde Devlet Su İşlerini'nin sulama kanalına düşen domuz bir türlü yakalanamadı. Belde sakinlerinin ihbarı üzerine Çanakkale Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürlüğü bölgeye 6 kişilik ekip sevk etti. Görevliler üreme döneminde olması nedeniyle avlanma yasağı olan domuzu yakalayarak doğaya salmak için tuzaklar kurdu.
DOMUZ, GÖREVLİYİ DEVİREREK KAÇTI
Boş olan sulama kanalına giren görevliler, sağa solan koşturan domuzu engellemek için barikat kurdu. Ancak domuz, bu barikatı aşmayı başardı. Ardından bir başka görevli, domuzu ağla yakalamaya çalıştı. Ağa giren domuz, görevliyi devirerek yine kaçtı.
HER SEFERİNDE ENGELLERİ AŞMAYI BAŞARDI
Pes etmeyen görevliler, bu kez hem barikat hem ağ hem de kementleri aynı anda kullanmaya çalıştı. Ancak domuz, bazen barikatın üzerinden atlayarak bazen de hızını kullanarak her seferinde bu engelleri de aştı.
MÜCADELENİN GALİBİ DOMUZ OLDU
Yaşanan mücadele esnasında bir kişinin de kolu kırıldı. Yaklaşık 4 saat süren mücadelenin galibi domuz oldu. Kanal içerisindeki su borusuna giren domuzu dışarı çıkaramayan görevliler pes etti. Hızlı domuz, girdiği kanalın içerisinde kaldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x