MESSİ ÇILDIRDI: ’SALAK...’

MESSİ ÇILDIRDI: 'SALAK...'

02 Kasım 2016 - 12:34

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, Manchester City maçı sonrası sinirlerine hakim olamadı. Bir futbolcuyla tartıştığı iddia edilen Messi'nin zor sakinleştirildiği iddia edildi.

Şampiyonlar Ligi’nde Manchester City’nin sahasında oynadığı maçta Barcelona’yı 3-1 mağlup ettiği maçın yankıları sürüyor. Karşılaşmanın açılış golünü kaydeden Lionel Messi’nin karşılaşma sonrası sinirlerine hakim olamadığı konuşuluyor.

Manchester City’nin sahasında Barcelona ile oynadığı maç nefesleri kesti. Şampiyonlar Ligi C Grubu’nun en kritik maçında güçlü rakibini mağlup eden İngiliz ekibi, ilk maçtaki 4-0’lık hezimetin de rövanşını almış oldu. Ancak maç sonrası yaşandığı iddia edilen gerilim, İspanyol basınında maçın önüne geçti.

Barcelona’nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi’nin maçın ardından sinirlerine hakim olamadığı ve doğrudan Manchester City soyunma odasına yöneldiği iddia ediliyor. İsmi henüz belli olmayan bir futbolcuyla tartıştığı söyleyen Messi’nin, rakibine ‘Salak’ dediği belirtiliyor.
 

Arjantinli yıldızın, milli takımdan yakın arkadaşı Kun Agüero’nun araya girmesi ile zor da olsa sakinleştirildiği söyleniyor.Genelde sakinliği ve centilmenliği ile tanınan Lionel Messi’nin kendisini kaybetmesine neden olan olayın ne olduğu ise henüz net olarak bilinmiyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x