FENERAHÇE SAKATLIK NUMARASI YAPTI !

FENERAHÇE SAKATLIK NUMARASI YAPTI !

04 Kasım 2016 - 11:13

Manchester United'da teknik direktör Jose Mourinho, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. Mourinho, temsilcimiz Fenerbahçe'yi sakatlık numarası yapmakla suçladı.

Manchester United'da teknik direktör Jose Mourinho, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

Mourinho'nun açıklamaları şöyle:
 
'Sakatlık numarası yaptılar'

"Konsantrasyonumuz zayıfdı. Çabalarımız yetersizdi. Fenerbahçe oyunu istediği gibi kontrol edebildi. İyi defans yaptılar. Başarılı bir blok oluşturdular. Zaman kazandırdılar ve sakatlık numarası yaptılar. Biz maçlarımızı kazanırsak bir sıkıntı olmayacak. Kaderimiz kendi elimizde. Başkalarına bağlı değiliz." 
 
'Beni en çok hayal kırıklığına uğratan...'

"Fenerbahçe'ye karşı kendi sahamızda oynamak kolay. Türkiye'ye geldiğiniz zaman bu tamamen farklı bir olay oluyor. Bunu oyuncularıma söyledim. Kolay oyunlara odaklanmayın, dedim. Tamamen farklı bir oyunla karşılaşacağımızı söyledim. Beni en çok hayal kırıklığına uğratan bunu uygulayamamız oldu."
 
'Galibiyeti hak etmedik' 

"Tamamen uyuduk. Oyun farklı bir hikayaye dönüştü. Hakemlere baskı uygulayıp oyunu durdurabiliyorlar. Bu onların suçu değil. Bu bizim suçumuz. Öne geçmelerine biz izin verdik. Galibiyeti hak etmedik. Futbol duygusal bir oyundur. Fenerbahçe duygusal oynadı ve bu nedenle hak ettiler."
 
'Fenerbahçe'den iyi durumdayız'

"Fenerbahçe'den iyi durumdayız. Zorya'yı kendi sahalarında yenseler 10 puan olacaklar. Son maçta Fenerbahçe ya da Feyenoord kaybedecek." 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x