BAKIN EGZAMADAN NASIL KURTULDU!

BAKIN EGZAMADAN NASIL KURTULDU!

BAKIN EGZAMADAN NASIL KURTULDU!

30 Mayıs 2017 - 23:30

49 yaşındaki adam radikal ve tartışmalı tedaviyle egzamasından nasıl kurtulduğunu anlattı. Henüz derin bir araştırmayla kanıtlanmayan kurt tedavisi adı verilen yöntem, kurt yumurtasıyla dolu bir sıvı içmeyi ve canlı larvayı cilde sürmeyi içeriyor. 49 yaşındaki adam radikal ve tartışmalı tedaviyle egzamasından nasıl kurtulduğunu anlattı. Henüz derin bir araştırmayla kanıtlanmayan kurt tedavisi adı verilen yöntem, kurt yumurtasıyla dolu bir sıvı içmeyi ve canlı larvayı cilde sürmeyi içeriyor. 2 yıl önce kurt tedavisiyle ilgili bir makalede ciddi egzama ve diğer otoimmün hastalıkları olan insanların içinde kurt yumurtaları olan bir su içtiklerini veya canlı larvaları ciltlerine sürdüklerini öğrenen Graham, tedaviyi denemeye karar verdi.

Larva bağırsağa ulaştığında büyüyerek bağışıklık sistemini bastıran kimyasallar salgılıyor. Graham'ın durumunda belli yiyeceklere aşırı reaksiyon göstermesini engelliyor.
Graham, 100 poundluk (460 lira) bir doz kurdu internetten satın alarak cildine uygulamış. Sonucu şöyle anlatıyor; "İlk üç ay içinde semptomlarım kayboldu. Beni hasta eden yiyeceklere reaksiyon göstermemeye başladım. "

İçinizde bir kurt kolonisinin dolaştığını bilmek iştahınızı ve hatta uykularınızı kaçırabilir ancak Graham gibi binlerce insan için bu yıllık veya hatta haftalık bir görev. Kurt terapisi adı verilen yöntem birçok araştırmayla kanıtlanmış ancak bazı doktorlar hala şüpheyle yaklaşıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x