KORKUNÇ KAZA! YOLCU OTOBÜSÜ İLE TIR ÇARPIŞTI! ÖLÜ VE...

KORKUNÇ KAZA! YOLCU OTOBÜSÜ İLE TIR ÇARPIŞTI! ÖLÜ VE YARALILAR VAR...

KORKUNÇ KAZA! YOLCU OTOBÜSÜ İLE TIR ÇARPIŞTI! ÖLÜ VE YARALILAR VAR...

17 Mayıs 2017 - 17:42

Elazığ'da bir yolcu otobüsünün TIR'a çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi de yaralandı. Olay yerine sağlık, itfaiye ve AFAD ekibi ile UMKE görevlileri sevk edildi.
Elazığ'da sürücüsünün kontrolünü kaybettiği yolcu otobüsü, önünde seyreden TIR'a arkadan çarptı. Kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 20 kişi yaralandı.
TIR'A ARKADAN ÇARPTI

Bursa'dan Van'a gitmek için yola çıkan Zafer Üstün yönetimindeki yolcu otobüsü, Karakoçan ilçesini 5 kilometre geçtikten sonra önünde seyreden demir yüklü TIR'a arkadan çarptı. Kazada yolculardan Mehmet Senar Sekin olay yerinde, Mustafa Olgun ise hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Kazada otobüste bulunan 20 yolcu ise yaralandı.
OTOBÜS ŞOFÖRÜNÜN İFADESİ ALINDI

Kaza sonrası jandarma, polis ve Cumhuriyet savcısı olay yerinde inceleme yaptı. Kazadan hafif sıyrıklarla kurtulan otobüs sürücüsünün, ilk ifadesinde, güneşin karşıdan gözünü alması sonucu TIR'a arkadan çarptığını söylediği öğrenildi. Kaza yerinde araçların kaldırılma çalışması sürerken, trafik akışı tek şeritten sağlanıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x