İşte Tudor’un Beşiktaş planı...

İşte Tudor'un Beşiktaş planı...

İşte Tudor'un Beşiktaş planı...

23 Şubat 2017 - 11:55

G.Saray’ın başındaki ilk maçında Ç.Rize’yle berabere kalarak büyük bir şok yaşayan İgor Tudor’un aklı fikri Beşiktaş derbisinde...

Şampiyonluk yolunda adeta ‘tamam mı devam mı’ maçına çıkacak olan Sarı-Kırmızılı takımı derbiye hazırlayan Hırvat teknik adam, kritik maçtan zaferle ayrılmak için yoğun mesai harcıyor. G.Saray’la anlaşmadan bir hafta önce K.Karabük’ün başında Kartal’ı 2-1’le yıkan Tudor, Türk Telekom Arena’daki derbide de aynı oyun planını hayata geçirmeyi planlıyor. Beşiktaş’ın pas trafiğini kesmek için orta alanı kalabalık tutmayı düşünen genç antrenör, orta sahayı üçleyerek rakibinin önüne duvar örmeyi ve bu sayede rakibin oyununu bozmayı amaçlıyor. İlk hedef Oğuzhan ve Atiba arasındaki bağlantıyı kesmek.

KANATLARA ÖNEMLİ GÖREV
Kartal’ın akınlarını durdurduktan sonra hücum taktiğini de hazırlayan Tudor, savunma arkasına atılacak toplar ve kanat varyasyonları üzerinde duruyor. Beşiktaş hem Karabük hem de son Akhisar maçında defansın arkasına atılan toplardan gol yemişti. Tudor, 11’de şans vermeyi düşündüğü Bruma ve Garry Rodrigues ikilisiye kanatları çok iyi kullanıp, içeriye kesilecek yerden ortalarla da gol pozisyonu üretilmesi talimatını verdi.

3’LÜ SAVUNMA ÇALIŞTIRIYOR
K.Karabük’ün başında birçok kez 3-4-3 sistemini kullanan İgor Tudor, yeni takımında da bu sisteme dönebileceğinin sinyallerini veriyor. İdmanlarda da bu sistemde çalışmalar yapan Hırvat hocanın, Sarı-Kırmızılı takımda 3-5-2 sistemini kullanabileceği bildirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x