BAHÇELİ:NATO’YA SERT TEPKİ

BAHÇELİ:NATO'YA SERT TEPKİ

BAHÇELİ:NATO'YA SERT TEPKİ

30 Mayıs 2017 - 11:26

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşuyor. Bahçeli konuşmasında "NATO bu kadar ucuz mudur. Üye devlet olmanın hiç mi saygınlığı yoktur. NATO Türkiye düşmanlarıyla ne yüzle bir araya gelecektir. NATO PKK'nın değil Türkiye'nin ortak olduğu bir teşkilattır. Terör örgütleriyle NATO'nun ne işi vardır" dedi.
Bahçeli'nin konuşmasında öne çıkan başlıklar

Kul hakkı denir fakat bunlar sözde kalır

Ne olmuştur da koskoca İslam dünyası manevi hastalığa kapılıp birbirine düşmüştür. Terör etrafımızı sarsmıştır. Mesela Riyad yönetiminin ABD ile silah anlaşması yapması hangi aklın sonucudur.


Din düşmanları takiyye maskesi takıp iblise hizmetkarlığa soyundular

Petrol kuyularından dolar fışkırdı ama insanlık o kuyulara gömüldü.

En acısı da yüce dinimizihain amaçlarına alet etmeye çalışan terör örgütlerinin varlığıdır. FETÖ'ye bakın bunu göreceksiniz.

Bir insanı öldürmenin tüm insanlığı öldürmekle aynı olduğunu söyleyen bir dine yapılan en büyük haksızlık terörizmle eşitlemektir.

İslam ile terörü yan yana getirmek soysuz bir saptırma ve uydurmadır.

Denemezsek başaramayız. Başaramazsak var olamayız. İstikrarlı bir şekilde bir ve beraber olmayı denemeli ve başarmalıyız.

Şu anda Ortadoğuda ortak aklı yoktur. Akıl olmayınca da irade de bulunmayacaktır. Bu nedenle Ortadoğu emperyalizmin hertürlü baskı ve tehdidine açık ve korumasız durumdadır.

Yozlaşmış yönetimlere karşı ekmek adalet çağrısı yapan milyonlar Orta Doğu'nun yapay haritalarının da tartışmaya açılmasını sağlamıştır.

Terör her yerde terördür. Terör örgütlerinin arasında ayrıştırma kabul edilemez her törör örgütü zalim her terör eylemi zulmün ta kendisidir.

NATO'YA SERT TEPKİ

NATO'nun İŞİD'le mücadeleye katılması ilk bakışta olumludur. Ancak YPG, PYD'nin olmasıı çifte standarttır.

Türkiye'nin Rakka operasyonunda ABD'nin  PYD, YPG, PKK ile aynı cephede yer alması bundan da taviz vermemesi ciddi sonuçlara yol açacaktır. Şimdi Buna NATO girmiştir. Türkiye'nin NATO'nun ikinci büyük orduya sahip müttefikiniin hiç mi hatırı yoktur.

NATO bu kadar ucuz mudur. Üye devlet olmanın hiç mi saygınlığı yoktur. NATO Türkiye düşmanlarıyla ne yüzle bir araya gelecektir. NATO PKK'nın değil Türkiye'nin ortak olduğu bir teşkilattır. Terör örgütleriyle NATO'nun ne işi vardır. ABD nereye varmayı planlamaktadır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x