ORGANLARI 5 HASTAYA UMUT OLDU

ORGANLARI 5 HASTAYA UMUT OLDU

Organları 5 hastaya umut oldu

05 Temmuz 2017 - 19:30

Antalya'da geçirdiği trafik kazası sonrasında beyin ölümü gerçekleşen ve bağışlanan organlarıyla 5 kişiye umut olan demir ustası 29 yaşındaki Melih Sepicioğlu'nun cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Kepez İlçesi'ndeki Varsak Mezarlığı'nda toprağa verildi.


Melih Sepicioğlu'nun yanında başka bir motosikletle seyreden kuzeni İbrahim Tüyli, kaza anını anlattı. 2 Temmuz'da saat 03.00 sıralarında Konyaaltı sahilinden Kepez İlçesi'ndeki evlerine gitmek için hareket ettiklerini belirten İbrahim Tüyli, "Melih, arkadaşı Yakup Sürer'in kullandığı 31 ALP 48 plakalı motosiklete bindi. Yakup'un başında kask vardı, Melih'te yoktu. İller Bankası Kavşağı'na geldiğimizde turuncu bir otomobil arkadan motosiklete çarptı. Motosiklet devrildi, Melih ve Yakup yola savruldu" dedi.
 

ÇARPIP KAÇTI


Çarpan aracın yoluna devam ettiğini, yaklaşık 200 metre sonra durduğunu, sürücünün inerek arkaya baktığını ve sonra yola devam ettiğini anlatan İbrahim Tüyli, "Uzak olduğu için aracın plakasını alamadık. Melih'in bel, bacak, kolları başta olmak üzere pek çok yerinde kırık vardı. Yakup ise kaska rağmen başından yaralandı" diye konuştu. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedaviye alınan kuzeninin yaşamını yitirdiğini, Yakup Sürer'in ise tedavisinin Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sürdüğünü belirten İbrahim Tüyli, kaçan sürücünün belirlenmesi ve yakalanmasını istedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x