OSMANLI PARKI YENİ KİMLİĞİNE KAVUŞUYOR

OSMANLI PARKI YENİ KİMLİĞİNE KAVUŞUYOR

02 Kasım 2016 - 14:14

Kemalpaşa İlçe Merkezi’ndeki Osmanlı Parkı’nın yenileme çalışmalarına başlandı. Yıl sonuna kadar tamamlanması planlanan çalışmalar sonunda parkın, 2017 başında açılması hedefleniyor.

 

Kemalpaşa Belediyesi’nin yenileme yatırımları arasında yer alan Osmanlı Parkı’nda çalışmalar başladı. 2016 yılı yatırım programında yer alan Osmanlı Parkı’nın çevre ve peyzaj düzenlemelerinin yapılması amacıyla bir süre önce projelendirilen parkın, yeni yılla birlikte yepyeni bir kimliğe kavuşturularak açılması hedefleniyor.

Parkla ilgili planlamaların vatandaşlardan gelen talep ve öneriler doğrultusunda şekillendiğini kaydeden Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, “Birçok projenin başlatıldığı ve tamamlandığı bir yılın sonuna doğru geliyoruz. Belediyemiz adına 2016 yılı son derece verimli geçti. Bu noktada; yenileme çalışmalarına da önem veriyoruz. Osmanlı Parkı ise bu kapsamda programımıza aldığımız yerlerden bir tanesi oldu. Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda projemizi şekillendirerek çalışmalara başladık” diye konuştu.

Osmanlı Parkı’nın Arkeolojik SİT alanı içinde bulunduğu; bu nedenle de çalışmaların büyük bir titizlikle yürütüldüğü bilgisini veren Başkan Uğurlu, “Yıl sonuna kadar tamamlanması planlanan çalışmaları, hassas şekilde yürütüyoruz. Çocuk oyun parkından spor alanlarına; yörük çadırından oturma gruplarına kadar son derece kapsamlı olarak projelendirilen parkı, 2017’de hizmete açmayı hedefliyoruz. Bu sayede ilçemiz, vatandaşlarımızın keyifle zaman geçireceği bir parka daha kavuşmuş olacak. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x