FENERBAHÇE’DE YENİDEN LENS HAREKATI!

FENERBAHÇE'DE YENİDEN LENS HAREKATI!

FENERBAHÇE'DE YENİDEN LENS HAREKATI!

28 Temmuz 2017 - 23:10

Fenerbahçe Lens için yeniden nabız yoklamaya başladı. İngiliz basınında çıkan haberlere göre önümzüdeki hafta Lens'in İstanbul'a gelerek Fenerbahçe formasını giyeceği iddia edildi. Öte yandan Kjaer'in Sevilla'ya satılması halinde bonservisi elinde bulunan Badstuber'in takıma katılacağı gelen haberler arasında İşte 28 Temmuz transfer haberleri...

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Geçen sezon Sunderland'dan kiralanan Jermain Lens için Fenerbahçe'li kurmayların yeniden nabız yoklamaya devam ettiği iddia edildi. İngiliz basınında yer alan haberlere göre Sarı Lacivertli ekibin önümüzdeki hafta içerisinde Jermain Lens'e imzayı attıracağı yönünde. Öte yandan Kjaer'in Sevilla'ya transfer olması halinde Alman stoper Holger Badstuber'in Fenerbahçe'ye imza atacağı gelen haberler arasında İşte 28 Temmuz Fenerbahçe transfer haberleri...

 


Ada basınından Lens iddiası
 
 
İngiliz basını, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Jeremain Lens'in önümüzdeki hafta İstanbul'a gelerek Fenerbahçe ile sözleşme imzalayıp, gelecek sezon da sarı lacivertli formayı giyeceğini iddia etti.
 
Sunderland'le çıktığı hazırlık maçlarında leblebi gibi gol atan Hollandalı yıldız, dün takımın kampından ayrıldı. Ada basınında tecrübeli futbolcunun gelecek hafta içinde İstanbul'da kontrolden geçip tekrar sarı-lacivert formayı giyeceği iddia edildi.

Sunderland'e döndükten sonra 5 hazırlık karşılaşmasında 5 gol atarak dikkat çekmesine rağmen İngiliz ekibinin Scunthorpe United maç kadrosuna alınmayan Lens'te yeni bir umut doğdu. Sunderland'in hocası Simon Grayson'ın yönetimle yaptığı görüşme sonrası 30 yaşındaki kanat oyuncusunun gidişine onay verdiği belirtilirken, Hollandalı yıldızın hafta içinde İstanbul'a gelip sağlık kontrolünden geçtikten sonra yeniden sarı-lacivertli formayı giyeceği iddia edildi.
 
Ada basınında tecrübeli futbolcunun gelecek sezon F.Bahçe ile önemli işler yapacağı yorumunda bulunuldu. Lens için taraftarlar sosyal medyada da isteklerine devam etti. Sarı-lacivertliler, Sturm Graz mücadelesinin oynandığı saatlerde sık sık Hollandalı için tweetler attılar.. (Takvim)
 
Hannover 96, Emre Mor'a talip oldu
 
Fenerbahçe'nin de kadrosuna katmak istediği Emre Mor'a, son olarak Bundesliga ekiplerinden Hannover 96 talip oldu
 
Borussia Dortmund'da forma giyen milli futbolcu Emre Mor'a, bir teklifin de Bundesliga'nın yeni ekiplerinden Hannover 96'dan geldiği belirtildi.
 
Alman Bild Gazetesi'nin internet sitesinde yer verdiği bir habere göre, geçen sezon yeniden Bundesliga'ya yükselen Hannover 96'nın, Borussia Dortmund'da akıbeti tam olarak netleşmeyen Emre Mor'a talip olduğunu yazdı. 'Hannover 96, Emre Mor'u istiyor' başlığı ile verdiği haberinde, 'Borussia Dortmund Emre Mor'u kiralık olarak verecek mi?' diye sordu.
 
Ağustos ayı sonuna kadar Borussia Dortmund'da, bir kaç oyuncu değişikliklerinin yapılabileceğini ve 30 olan oyuncu kadrosunu da aşağı çekileceğini aktaran Bild, Hannover 96 Teknik Direktörü Andre Breitenreiter'in, çok beğendiği Emre Mor'u takımında görmek istediğini yazdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x