ÖLECEĞİNİ ANLADI, BAŞKA HAYATLARI KURTARDI

ÖLECEĞİNİ ANLADI, BAŞKA HAYATLARI KURTARDI

ÖLECEĞİNİ ANLADI, BAŞKA HAYATLARI KURTARDI

14 Aralık 2016 - 14:49

Servis şoförü 62 yaşındaki Hasan Sever, bu sabah işçileri almaya giderken yolda kalp krizi geçirdi. Sever, kalp krizi geçirdiğini anladı, büyük bir faciayı önledi.

Bursa'da servis otobüsü şoförü 62 yaşındaki Hasan Sever, bu sabah işçileri almaya giderken yolda kalp krizi geçirdi. Hasan Sever, ölmeden önce aracı kaldırıma yönlendirip durdurarak, trafiğin yoğun olduğu yolda olası bir faciayı önledi.
 Olay, saat 06.30'da merkez Osmangazi ilçesi Yenibağlar Mahallesi Hakimiyet Caddesi'nde meydana geldi. Hakimiyet Caddesi'ndeki evinden çıkıp bir fabrikanın işçi servisini almak için 16 FV 215 plakalı otobüsü çalıştıran tansiyon ve şeker hastası Hasan Sever, 300 metre gittikten sonra kalp krizi geçirdi.
Sever, öğrenci ve işçi servis araçlarının yoğun olduğu yolda, son bir çabayla otobüsü durdurmak için yol kenarında tratuvara sürtüp aydınlatma direğine yönlendirdi. Otobüsü böylece kaza yapmadan durdurmayı başaran Hasan Sever, olay yerinde yaşamını yitirdi.
Çevrede bulunanlar durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Hasan Sever'in öldüğünü belirledi. Olaya tanık olanlar, kar yağışı nedeniyle yolun kaygan ve trafiğin yoğun olduğunu belirterek, "Eğer otobüs kontrolden çıksaydı, büyük bir facia olabilirdi" dedi. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Hasan Sever'in cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x