HAMBURG SALDIRISINI DURDURAN TÜRK!

HAMBURG SALDIRISINI DURDURAN TÜRK!

HAMBURG SALDIRISINI DURDURAN TÜRK!

30 Temmuz 2017 - 12:15

Almanya'nın Hamburg kentinde cuma günü süpermarkette meydana gelen bıçaklı saldırıya ilişkin yeni bilgiler ortaya çıktı. Saldırganı aralarında Ömer Ünlü isimli Türk bir vatandaşın da olduğu kalabalığın sandalyelerle etkisiz hale getirdiği, Ömer Ünlü'nün saldırganı sandalye atarak durdurduğu belirtiliyor. Olay anını Mücahit Güler isimli bir başka Türk vatandaş kaydetti.
Cuma akşamı Almanya'nın Hamburg kentinde bir süpermarkette önüne geleni rastgele bıçaklmaya başlayan Ahmet A. isimli saldırganı çevredeki insanlar durdurdu.

O insanlardan birinin de Alman Bild gazetesinde yer alan bilgiye göre Ömer Ünlü isimli bir Türk vatandaş olduğu anlaşıldı.

Ömer Ünlü ve çevredekiler ellerindeki sopa ve sandalyelerle saldrıganı yere yatırmayı başardı.
Filistin asıllı Birleşik Arap Emirlikleri vatandaşı olan Ahmet A, elindeki yaklaşık 20 santimerte bıçakla bir süper markette alış veriş yapan 6 kişiyi yaralamış, bir kişiyi öldürmüştü. 

26 yaşındaki saldrıgan, Alman istihbaratı tarafından daha önce takibe alınmıştı. Saldırganın tek başına hareket ettiği ve herhangi bir bağlantısı olmadığı açıklanırken, Alman yetkililer saldırganın Radikal İslamcı olduğunu fakat cihatçı olmadığını ifade etti. 

Saldırganın ayrıca psikolojik sorunlar yaşadığı da belirtildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x