İFTARA YETİŞMEK İSTERKEN

İFTARA YETİŞMEK İSTERKEN

ÜST GEÇİTTEN UÇTULAR

30 Mayıs 2017 - 14:07

Yalova’da iftara yetişmek için aracını hızlı kullanan Suriye uyruklu R.M. isimli bir kişi, Yalova Üniversitesi üst geçidinde aracının kontrolünü kaybederek 5 metreden aşağıya uçtu.
Yalova'da iftara yetişmek için aracını hızlı kullanan Suriye uyruklu R.M. isimli bir kişi, Yalova Üniversitesi üst geçidinde aracının kontrolünü kaybederek 5 metreden aşağıya uçtu. Kazada, 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Çınarcık istikametinden Yalova istikametine gitmekte olan Suriyeli R.M. idaresindeki 34 HE 3532 plakalı otomobil, Yalova Üniversitesi üst geçit mevkiine geldiğinde aşırı hız sebebiyle kontrolden çıktı. Bariyerlere çarpan araç yaklaşık 5 metreden yere çakıldı. Hurdaya dönen araçta bulunan R.M., H.M. ve Z.A. kazayı şans eseri hafif yaralı olarak atlattı. Olay yerine çağrılan ambulanslarla Yalova Devlet Hastanesine götürülen yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Sürücü ve beraberindekilerin iftara yetişmek için aracı hızlı kullandıkları ancak üst geçitte kontrolü kaybettikleri belirtildi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x