GENELKURMAY BAŞKANI HULUSİ AKAR VE KOMUTANLAR ŞIRNAK’TA

GENELKURMAY BAŞKANI HULUSİ AKAR VE KOMUTANLAR ŞIRNAK'TA

11 Mart 2016 - 10:56

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kara, Deniz ve Hava  Kuvvet Komutanları ile birlikte Silopi ve Şırnak’ta konuşlu olan birliklerde ziyaret ve denetlemelerde bulunarak teröristle mücadele harekatı, sınır güvenliği ve kaçakçılıkla mücadele faaliyetlerinin sevk ve idaresini yerinde inceledi

Orgeneral Hulusi Akar, sınır bölgesindeki gelişmeler, yapılan hazırlıklar ve bölgede yürütülen operasyonlar hakkında bilgi aldı.

Ele geçirilen silah, mühimmat ve yaşam malzemelerini inceleyen Orgeneral Hulusi Akar,  başarılı personeli kutlayarak ödüllendirdi.

Genelkurmay başkanı "Yurt içinde ve dışındaki kara ve hava operasyonlarının asker, jandarma, polis ve korucularla omuz omuza ve masum hiçbir şahsa zarar vermeden aynı kararlılıkla son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecek" dedi.

ŞEHİT VE GAZİLERİ ANDI


Milletin istiklali ve bekası için azimle mücadele eden ve kendisine verilen görevleri büyük bir fedakarlık ve kahramanlıkla yerine getiren Mehmetçikleri ve tüm personeli bizzat kutlayan Orgeneral Hulusi Akar, 10 kasım nedeniyle bir kez daha başta ebedi başkomutan Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını; kanlarını, canlarını bayraklaşan vatan toprakları uğruna feda eden bütün aziz şehitlerimizi rahmetle; kahraman gazilerimizi saygıyla andığını belirtti.
 
ANITKABİR'DEKİ ETKİNLİK İPTAL EDİLMİŞTİ

Ulu önder Atatürk'ün ölüm yıldönümü nedeniyle dün saat 15.00’te Anıtkabir’de, "Ata’nın huzurunda Ordu Millet Elele” adı altında yapılacak etkinlik TSK tarafından iptal edilmişti.

Sınırın sıfır noktasına yapılan bu ziyaret nedeniyle etkinliğin iptal edildiği kaydedilmişti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x