Ali Ağaoğlu CHP’li Vekili Evine Çağırdı

Ali Ağaoğlu CHP'li Vekili Evine Çağırdı

Ali Ağaoğlu CHP'li Vekili Evine Çağırdı

10 Nisan 2017 - 12:12

Ali Ağaoğlu Kendisini Dava Eden CHP'li Vekili Evine Çağırdı
Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, kadınlara söylediği laflar nedeniyle CHP'li vekil Tur Yıldız Biçer tarafından dava edildi. Bu durum Ağaoğlu'na sorulunca "O kadın benim evime gelsin" dedi.
Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, BBC'ye verdiği röportajda "Kadınlar benim malımdır" deyince, CHP'li vekil Tur Yıldız Biçer, bu sözleri için Ağaoğlu'na dava açmıştı. Gazeteciler, ünlü iş adamına bu durumu sorunca, Ağaoğlu "O kadın benim evime gelsin" diyerek ilginç bir yanıtta bulundu.
"KADINLAR BENİM MALIMDIR" DEMİŞTİ

Belgeselde yatak odasındaki kadın çanta ve ayakkabılarını "Kızlar dağıtıyor" diyerek gösteren Ağaoğlu, Reeve'in "Bunlar sizin değil mi" sorusuna, "Yok ama onları kullananlar benim malım" demişti.
CHP'Lİ VEKİL SERT TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Ağaoğlu'na tepki gösteren Biçer, şu ifadelere yer vermişti: "Bir kadın milletvekili olarak bu görgüsüzlüğe sessiz kalınmasına da şaşırıyorum. Ağaoğlu kendisini ne zannediyor ki kadınlar için 'mal' ifadesini kullanabiliyor. Ağaoğlu'nun Türkiye'yi temsilinden utanç duyuyorum. Ahlaktan amade müteahhit manzarasını seyrediyoruz. İnsanlıktan çalmanın anlamı yok. İnsanlığın, ahlakın parayla pulla satın alınabilecek bir şeyin olmadığının açık örneğini görüyoruz.''

6957037.jpg
4542130.jpg
5543796.jpg
1041630.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x