ÖĞRENCİ SERVİSİ KAZA YAPTI!

ÖĞRENCİ SERVİSİ KAZA YAPTI!

10 Kasım 2017 - 16:04

Mardin'in Derik İlçesi'ne bağlı Boyaklı Mahallesi Sırt Mezrası'nda, 10 Kasım Atatürk'ü anma töreninden öğrencileri taşıyan servis mibisünün, İpek Yolu'na çıktığı sırada bir otomobil ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada, ilk belirlemelere göre 3 öğretmen, 10'u öğrenci olmak üzere toplam 15 kişi yaralandı.

Derik İlçe merkezinde düzenlene 10 Kasım Atatürk'ü anma törenine katıldıktan sonra köylerine dönen öğrencileri taşıyan servis minibüsü, Boyaklı Mahallesi Sırt Mezrası'ndaki öğrencileri indirdikten sonra İpek Yolu'na çıkmaya çalışırken, Kızıltepe yönünden gelerek Viranşehir istikametine doğru seyirhalindeki bir otomobil ile çarpıştı.

Meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 3 öğretmen, 10 öğrenci ve servis minibüsü ile otomobil sürücüsü olmak üzere toplam 15 kişi yaralandı. Kaza haberinin duyulması üzerine bölgeye Mardin, Kızıltepe ve Derik'ten çok sayıda ambulans sevkedildi. Kazada yaralanan 15 kişi, Derik, Kızıltepe ve Mardin'deki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza haberini duyan öğrenci velileri de çocuklarının durumunu öğrenmek için hastanelere akın etti. Kızıltepe Devlet Hastanesi Acil Servisi önünde bekleyen öğrenci velileri, çocuklarından gelecek haberleri bekledi.

Yaralılardan 2'isinin durumunun ağır olduğu belirtilirken, kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x