RIDAVN DİLMEN, ARDA TURAN’A SAHİP ÇIKTI

RIDAVN DİLMEN, ARDA TURAN'A SAHİP ÇIKTI

Yorumcu Rıdvan Dilmen, 60 yaşındaki gazeteci Bilal Meşe'ye saldıran Arda Turan'a destek olurken, "Arda'nın yaptığı yanlış ama EURO 2016'da yazılan yazılar olacak şey değil." dedi.

06 Haziran 2017 - 17:52

Yorumcu Rıdvan Dilmen, Arda Turan'ın Bilal Meşe'ye saldırması ve Milli Takım'ı bırakması hakkında konuştu.
NTV Spor'a telefonla bağlanan Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"YAZDIĞI YAZILAR OLACAK İŞ DEĞİL"
"Arda Turan da olsanız, dünyanın en büyük futbolcusu da olsanız yaşça büyük bir insana böyle davranamazsınız. Ben Arda Turan'ın adına özür dilerim. Ama gazeteciliği için değil. EURO 2016'da yazdığı yazılar olacak şey değil. Bunlar bir futbolcunun bunları yapmasını gerektirmez ama gazeteciler de kendine dikkat edecek. Ben çok üzgünüm. Volkan Babacan'ı ne yapacağız? Volkan karada, Arda havada dövdü diye mi fark?

"YAPILANLAR YANLIŞ"
Sabah akşam Arda'ya hakaret hakaret. Arda sustu, sustu. Arda'nın saldırısı ne kadar yanlışsa, ona yapılanlar da yanlış. beIN Sports'un başındaki isim (Şansal Büyüka) benim için iftira tapesi yayınladı. Ben kalp krizi geçirdim. Bana bir şey olsaydı?

"GAZETECİNİN NE İŞİ VAR MİLLİ TAKIM UÇAĞINDA?"
Arda aslan gibi konuştu. Mertçe hata yaptığını söyledi. Bu krizi yönetemeyenler düşünecek canım artık bunu. Federasyonuyla, hocasıyla… Ne işi var gazetecinin milli takım uçağında. Gazeteci milli takım kafilesi ile gidemez. Bilal Meşe gibiler gazetecilik yapmasın. Birilerinin maşalığını yapıyorlar. Sonra da bu çocuklar en son patlıyor"

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x