İZMİR’DE ŞAŞIRTAN OLAY! YÜZMEYE GİTTİ, DÖNDÜĞÜNDE...

İZMİR'DE ŞAŞIRTAN OLAY! YÜZMEYE GİTTİ, DÖNDÜĞÜNDE BULAMADI...

İZMİR'DE ŞAŞIRTAN OLAY! YÜZMEYE GİTTİ, DÖNDÜĞÜNDE BULAMADI...

12 Haziran 2017 - 10:26

Çocuğunu Araçta Bırakıp Yüzmeye Gitti, Döndüğünde Çocuğunu Bulamadı
İzmir'in Dikili İlçesi'ndeki plaja babasıyla birlikte gelen, uyuması üzerine araçta bırakılan 5 yaşındaki Mehmet Tekeoğlu kayıplara karıştı.
İzmir'in Dikili İlçesi'ndeki plaja babasıyla birlikte gelen, uyuması üzerine araçta bırakılan 5 yaşındaki Mehmet Tekeoğlu kayıplara karıştı. Arama-kurtarma ekipleri, minik Mehmet'i bulmak için seferber olurken; akşamdan sabaha kadar süren çalışmalardan sonuç alınamadı.

UYUYAN ÇOCUĞU ARAÇTA BIRAKTI

Mültecilerin yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmak için kullandığı noktalardan biri olan Dikili'nin Bahçeliköy Mahallesi plajına oğlu 5 yaşındaki Mehmet Tekeoğlu ile birlikte, 50 FD 038 plakalı cipiyle, dün (pazar) 16.00'da gelen 45 yaşındaki Tarkan Tekeoğlu, serinlemek için denize girdi. Uyuyan çocuğunu ise araçta bıraktı.

DÖNDÜĞÜNDE BULAMADI

Bir süre sonra aracına dönünce minik Mehmet'i araçta olmadığını gördü. Çevreyi arayan ancak oğlunu bulamayan Tarkan Tekeoğlu durumu jandarmaya bildirdi. Vatandaşların da yardımıyla çevrede arama yapan jandarma minik Mehmet'i bulamadı.
ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Arama kurtarma çalışmalarına destek için saat 21.00'de bölgeye gelen AFAD ve AKUT ekipleri de katıldı. Arama köpekleriyle çevrede yapılan aramalar sabaha kadar sürdü, ancak sonuçsuz kaldı. Bunun üzerine bölgenin en büyük gölü ve çevre göletlerde arama kurtarma çalışması kararı alındı. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'nün su altı ekipleri kurbağa adamlar saat 08.30'da bölgeye ulaştı, Çayıağzı Gölü'nde arama yapmaya başladı. Bölgedeki çalışmalar sürüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x