DİYARBAKIR’DA ACI HABER! ŞEHİTLER VAR

DİYARBAKIR'DA ACI HABER! ŞEHİTLER VAR

Diyarbakır'ın 6 ilçesi 104 köyünde 3 gün önce başlatılan operasyon kapsamında bugün Lice ilçesi kırsalında çıkan çatışmada 1'i korucu, 4'ü asker 5 güvenlik görevlisi yaralandı.

31 Mayıs 2017 - 16:03

Helikopter ile Diyarbakır'a kaldırılan askerlerden 3'ü yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu, 1 korucu ile 1 askerin tedavisinin ise sürdüğü belirtildi. Yaşanan çatışmada 2 PKK terör örgütü mensubunun ise öldürüldüğü belirtildi.
Diyarbakır'da, 3 gün önce 6 İlçe ve 104 köyü kapsayan, "Bayrak 54 Şehit Jandarma Yüzbaşı Fuat Oğuzcan" Müşterek birlik operasyonu devam ederken, bugün öğlen saetlerinde Lice ilçesi karsılında çatışma çıktı. Lice kırsalında güvenlik kuvvetleriyle PKK'lılar arasında yaşanan çatışmada, 1 güvenlik korucusu ve 4 asker yaralandı. Yaralanan güvenlik görevlileri Helikopter ile Diyarbakır Selahattini Eyubi Devlet Hastanesi ek binasına getirilerek tedavi altına alındı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen 3 asker kurtarılamayarak şehnit oldu. 1 asker ve 1 güvenlik korucusunun tedavisi sürüyor. Çatışmada, 2 PKK terör örgütü mensubunun ise etkisiz hale getirildiği belirtildi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x