ŞAMPİYONLUK HAYALLERİ KURARKEN ELENDİ!

ŞAMPİYONLUK HAYALLERİ KURARKEN ELENDİ!

ŞAMPİYONLUK HAYALLERİ KURARKEN ELENDİ!

13 Haziran 2017 - 09:17

Survivor 2017'de bir eleme heyecanı daha geride kaldı. Ada da sayı azaldıkça gerilim dozu yükselmeye başladı. Survivor'da haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda büyük mücadele yaşandı. İşte Survivor adasından gelişmeler...
Survivor 2017'de Ünlüler ve Gönüllüler haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Survivor 2017'de dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı kendi aralarında bir oylama gerçekleştirdi. İsmi daha çok yazılan Sabriye haftanın üçüncü eleme adayı olmuştu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında bireysel sembol oyununu kazanan Adem, haftanın dördüncü eleme adayı olarak İlhan'ın adını söylemişti. Survivor 2017'de bir eleme konseyi daha geride kaldı. Elemeye çıkan 4 isimden biri olan Elif yarışmaya veda etti.
DOKUNULMAZLIK OYUNU HEYECANI
Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında Sabriye, bireysel dokunulmazlığı kazanmaları gerektiğini söyledi. Ünlüler takımından Sema ve Serhat Gönüllüler takımından ise Ogeday, Berna Keklikler hakkında eleştirilerde bulundular. 
Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda Sema ile karşılaşan Berna, başarılı atışlarıyla rakibinden sayıyı almasını bildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x